Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Sanne, 23 mei 2019

Nieuwe producten bij Voordeeldrogisterij

 

EMS Is De Spieren trainer Voor Bij u Thuis !

Wil jij ook al zolang een strakke buik, maar wilt het maar niet lukken? Deze EMS Elektrische Spierentrainer kan je hierbij helpen. Deze spierentrainer geeft externe impulsen aan de onderliggende spiergroepen. Zo krijg je in 20 minuten een intensieve en ook nog eens een efficiënte work-out! Spieropbouw was nog nooit zo makkelijk! De Elektrische Spierentrainer is niet verstelbaar.

Highlights & specificaties

- Spieren trainen door elektrische spierstimulatie


- Onzichtbaar onder de kleding
- Geschikt voor beginners en gevorderden dankzij de 15 verschillende niveau's
- In 23 minuten bouw je meer spierweefsel op dan met 3 uur krachttraining 
- Verstevigt de huid en stimuleert het metabolisme
- Spieropbouw was nog nooit zo makkelijk!

Het pakket bevat:

- 1x het apparaat (incl. CR2032 Lithium 3V batterij)

- 1x gel pad

- 1x protective sheet

 

Toi Toys Speelgoed

De zomertijd komt er weer aan haal nu u leukste buitenspeelgoed in huis bij de voordeeldrogisterij !

Toi toys word nu in het zonnetje gezet ! we hebben veel verschillende soorten speelgoed van Toi Toys dus er is keus voor elke leeftijdscategorie ! jongens en meiden het maakt allemaal niet uit de voordel drogisterij heeft het in huis ! 

Toi-Toys waterbaan
Deze waterbaan zorgt voor extra veel speelplezier. Laat de vis, haai, walvis en eend rondjes zwemmen door de baan. Wie zwemt het snelst?

Specificaties:
Kleur: multicolor
Geslacht: juniorMateriaal: kunststof
Afmetingen verpakking: 38 x 30,5 x 12 cm (L x B x D)Leeftijd: vanaf 3 jaar

Inhoud:
1 Waterbaan
4 Figuren

 

 

 

 

Ambiance dekbedden 

De zomer komt er aan dus tijd om u winterdekbedden te vervangen voor mooie zomerdekbedden !

Nightlife is een Nederlands merk dat garant staat voor kwalitatief hoogwaardig bedtextiel met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Een dekbedovertrek van Nightlife voldoet altijd aan de laatste trends en zorgt voor optimaal slaapcomfort. De collecties worden ieder seizoen ontworpen volgens de laatste trends op mode- en interieurgebied. De Nightlife serie onderscheidt zich in super trendy designs gebaseerd op humor, dieren, beach life, fantasy, romantiek en city life.

Deze excentrieke designs zorgen voor een aanwezige toon in de moderne slaapkamer. Als je een nieuw dekbedovertrek aanschaft, wil je natuurlijk dat hij zo lang mogelijk meegaat. Volg altijd de wasvoorschriften, die altijd makkelijk zijn terug te vinden op het labeltje, zodat je nog lang kunt nagenieten van je aankoop. Wanneer je het hoeslaken voor de eerste keer gaat gebruiken, is het aan te raden deze eerst te wassen.

Het hoeslaken kan vervolgens beter vocht opnemen. Was een donkere hoeslaken op maximaal 40 graden. Wit- en lichtgekleurde hoeslakens kun je op maximaal 60 graden wassen. Was je hoeslaken binnenstebuiten. Gebruik een vloeibaar wasmiddel zonder bleek. Laadt de wasmachine niet te vol en was het dekbedovertrek met de zelfde kleuren. Tip: was lakens en beddengoed minstens één keer per week.

 

Vaderdag

Shop vandaag nog het leukste vaderdag cadeau in huis !

James Bond 007 Men Eau de Parfum - Seven Intense 50 ml haalt inspiratie uit krachtige elementen uit de wereld van James Bond. Seven Intense is een luxueuze toevoeging aan de 007 geurenlijn. Een geur met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een gedurfde en verzorgde verschijning.

De topnoten van deze parfum bevat zoete mandarijn, scherpe bergamot en knapperige appel. Het hart van de geur ontvouwt al snel met dominante kruiden als kaneel, saffraan en witte peper om de zintuigen aan te steken. Zachte amber, vanille en musk gecombineerd met caramel vormen de basis van deze geur. Deze ingrediënten worden versterkt met leer, cederhout en sandelhout.

Inhoud: James Bond 007 Men Eau de Parfum - Seven Intense 50 ml

 

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking