Terug

Radiatoren (3)

Filters

Radiatoren bij Voordeeldrogisterij.nl

Tijdens de koude winterdagen is een radiator een must have. Maar soms mist een kamer in uw huis of kantoor een radiator. Voordeeldrogisterij.nl heeft hier uw oplossing tegen een super voordelige prijs.

De best verkochte radiatoren

Om het online winkelen makkelijker voor u te maken heeft Voordeeldrogisterij.nl de best verkochte producten voor u op een rijtje gezet.

Mesko MS 7805 Olieradiator - 9 ribben

Een zeer efficiënte olieradiator. Het helpt wanneer er behoefte is om een kamer op te warmen waar er geen verwarming is of een verwarming die niet efficiënt genoeg is. Het is noodzakelijk wanneer er een storing van het verwarmingssysteem optreedt. De radiator geeft de mogelijkheid om de temperatuur te regelen. Om veiligheidsredenen is de inrichting voorzien van een bescherming tegen oververhitting. De radiator heeft een elegante vorm waardoor die niet in de weg staat of irriteert als hij geplaatst is ,thuis of op het kantoor waar de gasten of klanten komen. De met olie gevulde radiator MS 7805 heeft 9 ribben en een vermogen van 1000W.

Adler Olie Radiator Verwarming11 Ribben- AD 7809

Ben je constant koud en voel je dat je te weinig radiatoren thuis hebt? Ben je geïrriteerd door tochtige ramen op de werkplek? Elegante en efficiënte met olie gevulde radiator ADLER AD 7809 werkt in de badkamer, woonkamer, slaapkamer, maar ook op kantoor of in de garage, dat wil zeggen waar een extra warmtebron nodig is. De mogelijkheid van een soepele temperatuurregeling en 11 vinnen helpt iedereen de ideale instelling te vinden voor het verwarmingsvermogen aangepast aan hun eigen voorkeuren en grootte van de verwarmde ruimte. De radiator is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, dus het gebruik ervan is uiterst veilig en vereist geen constante aanwezigheid in de kamer.

Mesko Olie Radiator 7 Ribs - MS 7804

Mesko is een merk met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Wordt ontzettend gewaardeerd door klanten mede door de uitstraling van dit product.

Camry CR 7810 Olie Radiator Met Afstandsbediening - 60 x 24 x 38 cm

Deze krachtige olie radiator van Camry/Adler laat je op een efficiënte manier een kamer verwarmen. Deze radiator heeft een LED display en een afstandsbediening. De radiator is instelbaar van 15°C tot 35°C en heeft 3 intensiteitsniveaus. De radiator past automatisch het stroomverbruik aan de ingestelde temperatuur aan. Natuurlijk heeft het apparaat een oververhittingsbeveiliging. De radiator heeft een elegant ontwerp, zodat het ook niet zal misstaan in een huis of kantoor. De CR 7810 heeft 9 ribben en een vermogen van 2000 W.

Adler Olie Radiator Verwarming - AD 7807

Ben je constant koud en heb je het gevoel dat je thuis te weinig radiatoren hebt? Ben je geïrriteerd door tochtige ramen op de werkplek? Elegante en efficiënte met olie gevulde radiator ADLER AD 7807 werkt in de badkamer, woonkamer, slaapkamer, maar ook op kantoor of in de garage, dat wil zeggen waar een extra warmtebron nodig is.

De mogelijkheid van een soepele temperatuurregeling en 7 vinnen zal iedereen helpen de ideale instelling te vinden voor het verwarmingsvermogen aangepast aan hun eigen voorkeuren en grootte van de verwarmde ruimte. De radiator is uitgerust met bescherming tegen oververhitting, dus het gebruik ervan is uiterst veilig en vereist geen constante aanwezigheid in de kamer.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh