Terug

Insectenbestrijding (79)

Filters

Voordelig insecten bestrijden

Insecten in of buitens huis zijn vaak erg vervelend. Of het nou slakken zijn die je planten opeten of muggen die je wakker houden. Voor alle ongedierte hebben we een passend bestrijdings middel. De insecten kunnen worden bestreden worden met gif of een meer natuurlijk bestrijdings middel.

Insecten lampen

Een eenvoudige manier van vangen van vliegen is met een insectenlamp. Deze lamp trekt insecten zoals vliegen en muggen aan door een bepaalde UV-lamp, vervolgens worden ze snel en pijnloos vernietigd door het spanningsrooster. De vliegen worden opgevangen in een opvanglade die eenvoudig te legen is. Ook zijn er apparaten die insecten juist verjagen in plaats van aantrekken. De lampen kunnen buitengeplaats worden maar ook binnen.

Insecten bescherming

Om je zelf direct te beschermen van insecten kun je bijvoorbeeld een klamboe gebruiken. De Klamboe gaat over je hele bed heen zodat je s ’nachts geen last hebt van insecten. Ook kun je ervoor zorgen dat de insecten niet gemakkelijk je huis binnenkomen met een speciaal insecten doek die je voor de deuren en ramen kunt hangen. Het hoofd muggen net beschermt je hoofd tegen insecten dit is handig wanneer je bij veel insecten in de buurt moet komen maar geen risico wil nemen om gestoken te worden.

Liefde voor de insecten

Naast veel producten om insecten te bestrijden is kan het hebben van insecten in je tuin ook juist heel fijn zijn. Met het insectenhotel bied jij een mooi huisje voor de insecten die in jouw tuin wonen.  Het van sparrenhout gemaakte insectenhotel biedt een prachtig huis voor verschillende insecten. Het huisje is voorzien van verschillende vakjes waar onder andere dennenappels, bamboestokjes, schors en andere materialen in gelegd kan worden. Dit insectenhotel is ideaal voor alle insectenliefhebbers.

Insecten beten

Gebeten worden door een insect is nooit fijn. Zo hebben wij producten die ervoor zorgen dat je minder snel word gebeten door een insect. We hebben ook producten die er voor zorgen dat de pijn van de beet verminderd.

Bestrijd insecten of verblijd de insecten in je tuin met een mooi insecten hotel. Voor een goedkope prijs heb jij alles voor en tegen insecten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh