Terug

Kinderen (71)

Filters

Kinderen

Bij voordeeldrogisterij.nl doen wij ons best om je tegen de scherpste prijzen te voorzien van alle drogisterij-gerelateerde producten die je nodig zou kunnen hebben. Naast dat dit er voor zorgt dat er op kwaliteit gelet wordt, proberen we ons assortiment ook zo breed mogelijk in te zetten – voordeeldrogisterij.nl is dan ook van alle markten thuis! Niet alleen voor de verzorging van jezelf hebben we alles in huis maar ook de verzorging van je baby’s en kinderen vind je hier alles. Voor de producten die niet meer onder de baby-categorie vallen hebben we daarom de kinder-categorie ontworpen: in deze categorie kan je van alles en nog wat vinden wat kan helpen bij de verzorging van kinderen. Van knuffels tot thermometers, van eczeem olie tot kinderbestek en van dekens tot anti-luis middeltjes. Verzin het maar en we hebben het!

Bij de meeste producten is er een leuke draai gegeven in de vorm van een opdruk of een herkenbaar personage zoals Dora the Explorer. Op deze manier wordt tandenpoetsen of gewoon onder de wol gaan weer een stukje leuker voor je kind! Ook de meer functionele producten voor de verzorging van je kind zijn hier te vinden: denk bijvoorbeeld aan haar gerelateerde middeltjes. De luizenkam kan van pas komen of probeer onze anti-klit shampoo eens uit; ook voor producten zoals shampoo zijn er bij voordeeldrogisterij.nl aanbiedingen te vinden, waardoor er voor iedereen wel wat te vinden is!

Toch bestaat veruit het grootste deel van de kinder-categorie uit de magnetron knuffels. Deze zachte knuffels zijn in de magnetron op te warmen, waardoor deze knuffels er niet alleen leuk uit zien, maar ook nog eens functioneel zijn! De knuffels die warmte uitstralen en die in vele vormen en maten te vinden zijn, kan namelijk extra prettig aanvoelen bij pijnlijke plekken of koorts. Maar, misschien wel belangrijker, is dat knuffeldieren door de warmte uitstraling voor het kind niet meer van echte dieren te onderscheiden zijn. De knuffels blijven gewoonlijk een uur tot anderhalf warm, maar onder de dekens kan dit nog langer zijn – meer dan genoeg tijd voor je kind om heerlijk in slaap te vallen dus.

Kortom, voor de kinderproducten van voordeeldrogisterij.nl zijn er een groot aantal producten te vinden die breed onder te verdelen zijn. Neem daarom gerust zelf een kijkje en stem je keuze af op prijs, merk of subcategorie aan de hand van onze handige filters in de uitgebreidere zoekmachine. Wanneer je je product voor 21:00 besteld, mits het nog op voorraad is, wordt het nog dezelfde dag opgestuurd en bovendien betalen wij de verzendkosten bij iedere bestelling van boven de €50,-. Mocht het product om de een of andere manier niet voldoen aan de verwachtingen, dan kan je bij ons ook nog rekenen op een niet-goed, geld terug regeling tot twee week na aanschaf van het product! Schuw daarom niet om het product alvast te bestellen als je het product ook even in het echt wil meekrijgen voordat je besluit of deze aankoop geschikt is.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh