Terug

Kabels & Stekkers (28)

Filters

Goedkope kabels & stekkers met een stevige behuizing

Het assortiment van Voordeeldrogisterij wisselt voortdurend. U vindt bij ons altijd aantrekkelijk geprijsde en vaak kwalitatieve en toch goedkope kabels en stekkers. Wilt u goede kabels & stekkers kopen voor zo weinig mogelijk geld? Dat kan bij Voordeeldrogisterij De juiste stekkers en kabels vinden is net zo makkelijk als stekkers in het stopcontact steken en u maakt gebruik van elektriciteit. Zonder elektriciteit en de uitvinding van de stekkers en kabelsr zou ons leven er nu anders uitzien. Wilt u zelf een aansluiting maken of moet u uw apparaatstekker vervangen? Voordeeldrogisterij heeft stekkers en kabels in vele soorten en maten.

Verlengkabels

Een verlengkabel is een ideale manier om van elektrische apparaten gebruik te maken op plekken waar geen elektra beschikbaar is. De verlengkabel verlengt de snoer van je apparaat en zo kun je hem vanaf een grotere afstand in een stopcontact steken. Het is belangrijk om op 2 zaken te letten bij het kiezen van een verlengkabel. Eén daarvan is de lengte van de kabel. Zo is het overbodig om een verlengkabel aan te schaffen van 20 of 30 meter als je een stopcontact hebt in de kamer en je in die kamer elektriciteit nodig hebt. maar als je aan het werk wilt gaan in de tuin, dan is 20 of 30 meter geen overbodig luxe. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar het vermogen dat de kabel aan moet kunnen. Het vermogen wordt aangegeven door middel van het aantal volt dat een verlengkabel aan kan.

Kabelhaspels

Met de haspels en kabelboxen van Voordeeldrogisterij creëer je in korte tijd. meerdere stroomaansluitingen. De kabelhaspels en kabelboxen zijn beschikken over een snoer, variërend van enkele meters tot wel vijftig meter lang. Dat is handig als je de heg wil snoeien met elektrisch gereedschap of stroom nodig hebt tijdens kamperen. De haspels en kabelboxen zijn vervaardigd van duurzaam materiaal en in verschillende kleuren te bestellen bij Voordeeldrogisterij.

Stekkerdozen

Als het gaat om elektrische apparaten in huis grijp je nogal eens mis als het gaat om stopcontacten. Met de losse stekkerdozen van Voordeeldrogisterij heb je in een mum van tijd stroompunten binnen handbereik. De stekkerdozen zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar, geschikt voor in of om uw huis.

Stekkers

Met de stekkers van Voordeeldrogisterij kun je elektrische apparaten in en rondom uw huis van stroom voorzien of zorgen dat het licht van de caravan of aanhangwagen functioneert. Voor vakantiegangers zijn er wereldstekkers en reisstekkers beschikbaar. Dit is handig  voor het opladen van de telefoon of camera in het buitenland.

Universele wereldstekkers

Waar de reis ook heen gaat, met een wereldstekker kun je ook in het buitenland jouw elektronische apparaten van stroom voorzien. Handig voor het opladen van de smartphone of laptop!

Stopcontact Schakelaar

Zit je net lekker in de bank, realiseer je je ineens dat de lamp in de keuken nog aanstaat. Het overkomt ons allemaal. Met deze handige stopcontact schakelaars met afstandsbediening kan je voortaan gewoon blijven zitten. De schakelaars werken heel eenvoudig: je plaatst een schakelaar in het stopcontact en steekt de stekker van het gewenste product in het stopcontact. En je bent al klaar!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh