Terug

Pijnbestrijding (40)

Filters

Pijnbehandeling

Wat is een pijnbehandeling? en hoe onderga je die?

Iedereen heeft vast wel een keertje pijn. Als je pijn niet aanpakt en het is lang blijvend kan het zich zo ontwikkelen dat deze pijn er voor altijd zal zijn en kan het een grote impact hebben op je leven. Bij sommige pijnklachten kunnen gewone dingen zoals dingen optillen al een lastig verhaal, en dan wordt een sport beoefenen ook moeilijk. Een ander woord voor de onderzoekers van pijn en de medicijnen hiervan is anesthesiologie. De artsen die hiervoor studeren doen vooral onderzoek naar specifiek pijnbehandelingen. 

Biofreeze Pijn Verlichtende Gel - Tube 30ml

Biofreeze heeft een unieke formule die alcohol, menthol en Ilex als werkzame stoffen bevat. Door de producten op de huid aan te brengen ontstaat een verkoelend effect. Hierdoor vermindert u de pijn direct, en verbetert de doorbloeding.

Hoe Werken Warmtepleisters 

De werking van warmtepleisters is voor veel mensen lastig te begrijpen. De meeste mensen geloven het niet wat er kan gebeuren zodra je de pleister uit het zakje haalt. Dus hebben ze er ook geen vertrouwen in dat de pleisters helpen de pijn verminderen. Een tijdlang waren er twee soorten warmtepleisters verkrijgbaar, namelijk warmte kompressen die thermische warmte afgeven en pleisters die warmte afgeven door speciale ingrediënten. De andere soort is nauwelijks meer te verkrijgen in Nederland (wel in België), omdat deze pleisters bij een aantal mensen brandwonden veroorzaakt hebben.

Hoe helpen warmtepleisters bij pijn?

De warmte zelf zorgt er al voor dat de pijn en stijfheid verminderd. De spieren zullen zich gaan ontspannen omdat de warmte rustig de spieren binnendringt. De bloedvaten zullen zichzelf verwijderen door de warmte, wat plaatsvind dit gebeurd alleen bij de pijnlijke plekken. Dit heeft als gevolg dat de bloedsomloop wordt verbeterd, waardoor er meer zuurstof naar de beschadigde cellen kan worden gevoerd en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Zowel het ontspannen van de spieren als de verwijdering van de bloedvaten zorgen ervoor dat de spier en gewrichtspijnen worden verlicht en stijfheid wordt verminderd.

Warmtepleister Onderbuik - 22 x 9,5cm

Deze warmtepleisters zijn ultradun en zorgt voor een fijne comfort bij uw onderbuik. Het biedt een rustgevende warmte voor wel 8 uur lang! Ze zijn eenvoudig te gebruiken en biedt een fijne verlichting.

Een warmtepleister die uit zichzelf verwarmd zijn samengesteld uit ijzerpoeder, actieve koolstof en water. Het ijzer poeder zorgt ervoor dat de patches warm worden. Warmtepleisters geven thermische warmte af. Ze zijn zo ontwikkeld dat er precies voldoende zuurstof wordt toegelaten aan de warmte-elementen. Hierdoor krijg je een constante warmte voor paar uur.

Bestel ze nu voor een stuntprijs op Voordeeldrogisterij.nl!

De behandeling van lage rugpijn met ruggordels en medicatie

De lage rugpijn komt vooral voor in arme landen die zich heel erg bezig houden met industrie. De kans dat daar iemand gedurende zijn hele leven een periode van lage rugpijn doormaakt is 49-70%. Meestal is er geen sprake van een bijzondere oorzaak de werkomstandigheden zijn hier gewoon heel slecht. De prognose voor aspecifieke lage rugpijn is meestal goed, daar de klachten over het algemeen binnen enkele weken verbeteren, maar de rugklachten keren vaak terug en dat is ook het grote probleem. Richtlijnen voor de behandeling van aspecifieke lage rugpijn adviseren om: de patiënt gerust te stellen met het feit dat de klachten over het algemeen snel verminderen; de patiënt te stimuleren actief te blijven en dagelijkse werkzaamheden zo veel mogelijk voort te zetten; en zo nodig pijnstillende medicatie aan te bieden.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh