Terug

Tuinslangaccessories (23)

Filters

Tuinslangaccessories


Bij de Voordeeldrogisterij.nl verkopen bij veel tuinartikelen. In een breed assortiment met goede kwaliteiten. De goedkoopste tuinslangen vind je dan ook hier bij voordeeeldrogisterij.nl. Wij staan voor u klaar zodat u lekker bezig kan gaan in de tuin. Met goede tuinartikelen van goede kwaliteit.

Kinzo Garden - Verstelbare Spuitpistoolset

De Kinzo Garden – verstelbare spuitpistool set is een echte aanrader. Als u deze op de tuinslang doet dan kunt u instellen hoe hard de straal zal zijn. Het werkt heel erg simpel te gebruiken. De Kinzo Garden – verstelbare spuitpistool set zal het zo erg makkelijker maken voor u om u tuin te besproeien met water.

De tuinartikelen in ons assortiment zitten vol met goeie kwaliteiten. Ze zijn in een goede staat en zullen lang meegaan.

Kinzo Garden Slangaansluiting Met Waterstop 3/4 - 2 delig

De Kinzo Garden Slangenaansluiting Met Waterstop ¾ - 2 delig is een goed product. Je kan met de Kinzo garden slangenaansluiting met waterstop ¾ - 2 delig kan je ook goed aan je tuinslang aansluiten en zal niet snel kapot gaan. Met deze set de Kinzo Garden Slangenaansluiting Met Waterstop ¾ - delig kunt u uw tuinslangen aan elkaar vastmaken of met de kraan verbinden.

Premium Tuinsproeierset - 4 delig

De Premium Tuinsproeierset – 4 delig is een uniek product omdat je de stralen kan veranderen waardoor je verder de water kan laten sproeien. Een mooie oranje/zwarte tuinsproeiset voor het sproeien van uw tuin. Deze set bestaat uit een tuinspuit inclusief 3 koppelstukken Hij is perfect omdat je een lichte straal kan doen maar ook een hele sterke straal waardoor je overal bij komt. Het is een fijn product en het heeft zelfs een  3 koppelingen voor tuinslang en kraan met schroefdraad


Benson Slanghaspel set 2 In 1 - Inclusief 15m Slang
De Benson Slanghaspel set 2 in 1 – Inclusief 15m Slang is een volledige set klaar voor gebruik voor in uw tuin. Het is een heel erg handig product omdat de slang wel vijftien meter lang is en dus kunt u hem ook vooral goed gebruiken in een grote achtertuin. De set is slim afgemaakt en past goed in uw schuur of garage. De set bevat wandbeugels die u deze slanghouder laat ophangen. Wat de Benson Slanghaspel set 2 in 1 ook heeft is een handzwengel voor het gemakkelijk uitrollen van de tuinslang.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh