Terug

Dweilen kopen (29)

Naast stofzuigen is het belangrijk om regelmatig te dweilen om je huis schoon en fris te houden. Op Voordeeldrogisterij vind je een groot aanbod van dweilen van alle merken.

Filters

Online Dweilen kopen

Een dweil lijkt misschien niet een speciaal soort reiniger, maar het belang van een goede dweil mag niet worden onderschat. Zo moeten zwabbers een voldoende lage wrijvingsdruk hebben, vlekvrij kunnen reinigen, voldoende hoog absorptievermogen hebben, afwasbaar zijn en bij voorkeur ook milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Het mooie van alles: elke mop van deze webshop doorloopt een selectieproces waarbij ze aan bepaalde minimumvoorwaarden moeten voldoen. Daarom garanderen wij voor elke mop een kingsize vloer.

Voor het verwijderen van de kleinste en smerigste vuiltjes

Een goede dweil is belangrijk voor een optimale reiniging. Inderdaad, tot 75% van de vloervervuiling kan eenvoudig worden verwijderd. Dit zijn onder andere stof en vuil dat heel gemakkelijk te verwijderen is, zoals met een stofzuiger of bezem. Het is echter de laatste 25% die de meeste "vuile vervuiling" veroorzaakt. Dit is ook de meest zichtbare 25% op de vloer. Dit omvat vet en verschillende vuile afzettingen die zich op de vloer nestelen. Een gewone stofzuiger of Swiffer kan niet op tegen deze vettige deeltjes, al durven sommigen onterecht te beweren van niet. Deze deeltjes kun je alleen met een ideale mop verwijderen. De moppen uit onze online winkel klaren gegarandeerd de klus - en streeploos.

Houd de vloer lekker droog

Natte vloeren behoren definitief tot het verleden, dankzij het hoge wateropnemende vermogen van de moppen van deze online winkel (tot vier keer hun eigen gewicht). Deze bewering is echter niet altijd waterdicht (excuseer de woordspeling). Het ligt niet aan de dweil zelf, maar er zijn andere grondoorzaken. Mogelijk hebt u de vloer in het begin te nat schoongemaakt of heeft u te veel zeepachtig wasmiddel gebruikt. In het tweede geval is het raadzaam goed na te spoelen, anders vormt zich een fijne zeeplaag op de vloer. Zo'n zeeplaagje zorgt niet alleen voor een gladde vloer, maar zorgt er op termijn ook voor dat er extra vuil wordt aangetrokken. Een ideale reinigingsmethode, de juiste schoonmaakproducten en een goed gekozen dweil moeten deze tekortkoming van de schoonmaakwereld voor eens en voor altijd wegnemen.

Negentig graden uitwasbaar voor optimale herbruikbaarheid

De moppen die wij aanbieden zijn volledig afwasbaar, waardoor ze vele malen hergebruikt kunnen worden. Ze zijn zo ontworpen dat ze probleemloos meerdere keren in de wasmachine gewassen kunnen worden. Het is echter belangrijk om geen wasverzachters te gebruiken, zeker niet bij het wassen van microvezeldoeken, dit kan op korte en lange termijn nadelige effecten hebben. Het herbruikbare karakter van de moppen die wij aanbieden, sluit aan bij onze visie dat reinigingsmethoden geen hoge druk op het milieu meer vergen. Met de moppen die wij aanbieden, kunt u het milieu beschermen tegen elke calamiteit.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh