Terug

Geurstokjes (3)

Filters

Goedkope geurstokjes bij Voordeeldrogisterij.nl

Met Geurstokjes ruikt de kamer heerlijk! Geen muffe kamer meer met de producten van Voordeeldrogisterij.nl. Super voordelig!

Geurstokjes van Voordeeldrogisterij.nl

- Medisana Medibreeze Aroma - Citroen 10 ml

De Medisana geurolie Citroen is geschikt voor aroma diffusors en luchtbevochtigers. Uw huis zal tijdens en na het gebruik heerlijk ruiken naar Citroen. Super Voordelig bij Voordeeldrogisterij.nl!

- Medisana Medibreeze Aroma - Munt 10 ml

De Medisana geurolie Munt is geschikt voor aroma diffusors en luchtbevochtigers. Uw huis zal tijdens en na het gebruik heerlijk ruiken naar Munt. Super Voordelig bij Voordeeldrogisteirj.nl

- Airwick Geurstokjes Zalige Zomer - 30 ml

Air Wick Geurstokjes Zalige Zomer helpen een warme en gastvrije sfeer in huis te creëren met een subtiel parfum en mooi ontwerp. De natuurlijke Rotanstokjes absorberen het parfum en verspreiden continu een natuurlijke geur. Breng een zomers gevoel in je eigen huis met deze unieke geur van frisse witte bloemen, zoete meloen en subtiele vanille.

- Airwick Geurstokjes Oase Turqoise - 30 ml

Air Wick Geurstokjes helpen een warme en gastvrije sfeer in huis te creëren met een subtiel parfum en mooi ontwerp. De natuurlijke rotanstokjes absorberen het parfum en verspreiden continu een heerlijke natuurlijke geur. Omring jezelf met de schoonheid van een Turquoise Oase met geuren van door de zon gebleekt drijfhout, zee nevel en een tropische bries.

Geurstokjes voor een koopje!

Voordeeldrogisterij.nl heeft de meest voordelige geurstokjes. Geur stokjes kunnen ook rust creëren en een gezellige zweer creëren. Heeft u husdieren die een geur achterlaten? U rijkt het zelf soms niet. Gasten kunnen de geuren van uw huisdier misschien wel ruiken. Om dit te voorkomen zijn geurstokjes een super handige oplossing.

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh