Terug

Wasverzachters (62)

Filters

Wasverzachters van de beste merken voor een goedkope prijs zijn bij Voordeeldrogisterij!

Als je mooie kleren hebt, wil je natuurlijk dat die kleren ook mooi blijven. Je wilt natuurlijk niet dat de kleding na een paar wasbeurten zijn versleten. Een wasverzachter maakt de kleren heerlijk zacht. Naast dat een wasverzachter de was zacht maakt bevatten wasverzachters parfum dat op het wasgoed afgezet wordt. Zo krijgt de was een aangename geur.

Wasverzachters zijn er in een vaste vorm, als poeders, of in vloeibare vorm.

Wanneer gebruik je nou een wasverzachter?

Een wasverzachter gebruik je tijdens het wassen van kleding of een ander textiel. De wasverzachter word aan het laatste spoelwater toegevoegd, om de was heerlijk te laten ruiken en soepeler aan te laten voelen. Ook zorgt een wasverzachter ervoor dat synthetische stoffen niet statisch geladen worden en dus niet knetteren als je ze aanraakt of aantrekt. De kleren plakken dus niet meer aan de huid. Nog een voordeel van het gebruik van een wasverzachter is dat het textiel minder snel kreukt waardoor het strijken een stuk sneller en makkelijk is. Ook wordt de levensduur van het textiel verlengd.

Een wasmiddel heeft dus verschillende voordelen!

-       Het helpt bij het verminderen van statische kleding;

-       Het maakt de kleding zacht;

-       De kleding ruikt erg lekker

-       De was is makkelijker en sneller te strijken

-       Het maakt de kleding stralender

Welke merken verkopen wij?

Voordeeldrogisterij heeft een ruim aanbod als het gaat over wasverzachters. Net zoals andere drogisterijen verkopen we de merken die iedereen wel kent zoals Airpure, At Home, Clean, Lenor, Neutral, Robijn en Silan maar dan voor een lagere prijs dan andere drogisterijen.

Wij verkopen vooral wasverzachters in een vloeibare vorm. Deze wasverzachter is makkelijk in gebruik, u hoeft de wasverzachter alleen maar in het bakje van de wasmachine te doen. Als de wasmachine bijna klaar is regelt de wasmachine zelf dat de wasverzachter aan de was wordt toegevoegd. Je was komt dan zacht en heerlijk ruikend uit de wasmachine. Daarna hoeft u alleen de was nog op te hangen of in de droger te stoppen.

Wat kun je beter niet wassen met een wasverzachter?

-       Sportkleding: sportkleding is gemaakt van luchtdoorlatend materiaal dat ervoor zorgt dat zweet snel absorbeert. Als je de sportkleding wat met een wasverzachter komt er een laagje overheen te liggen dat de absorberende eigenschap niet meer werkt.

-       Brandveilige stof: Bijna alle kinderkleding is gemaakt van een brandveilige stof. Deze kleding moet je dan nooit wassen met een wasverzachter, want dat zorgt ervoor dat de stof brandbaarder wordt.

-       Spijkerbroeken: de stof van een spijkerbroek wordt absoluut niet beter van een wasverzachter, de stof van de broek gaat er vaak door lubberen. Je kunt beter een scheutje azijn, in het bakje van de wasmachine doen in plaats van wasverzachter. Je broek wordt daardoor heerlijk zacht.

-       Handdoeken: door de wasverzachter worden je handdoeken heerlijk zacht, maar het nadeel is dat de handdoeken hierdoor minder goed absorberen.

Bij Voordeeldrogisterij is een ruim assortiment in wasverzachters. Wij verkopen de waspoeders voor een stuntprijs! 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh