Terug

Fitness (51)

Filters

Diverse fitness artikelen bij Voordeeldrogisterij.nl!

Bewegen is erg belangrijk als je gezond wilt blijven. Als je voldoende inspanning hebt komt er het geluk hormoon vrij. Je gaat je gelukkiger voelen, zit beter in je vel en je voelt je fit. Toch trekt dat niet iedereen aan om naar de sportschool te gaan, Voordeeldrogisterij verkoopt producten waarmee je gewoon thuis kunt sporten.
De ene persoon wil afvallen, de ander wilt werken aan zijn conditie en de volgende wilt meer spierkracht krijgen. Met de fitness artikelen en fitness apparaten van Voordeeldrogisterij.nl kan het allemaal.
Wil jij fitnessapparatuur voor thuis? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Cardiotraining

Bij cardiotrainer draait alles om het trainen in de juiste hartslagzone. Om zo snel mogelijk in deze hartslagzone te zijn, zijn fitness apparaten zoals een loopband en crosstrainer ideaal. Een training op dit soort apparaten zorgt voor meer uithoudingsvermogen, maar ook: meer lenigheid, snelheid en coördinatie. Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij een crosstrainer kopen of misschien wel een loopband kopen? Voordeeldrogisterij heeft het allemaal! De volgende producten hebben we in ons assortiment voor cardiotraining:
- Loopband
- Crosstrainer
- Hometrainer
- En nog veel meer!
Wil jij een hometrainer kopen? Of een crosstrainer kopen? Bij ons vind je allerlei fitnessapparatuur voor thuis. De fitness apparaten verkopen wij voor een voordelige prijs!

Loopband

Een loopband is een fitness artikel dat is bedoeld om aan je conditie te werken. Bijna alle spieren van het lichaam worden ermee getraind, je benen en schouders worden het meeste belast. Wil jij een loopband kopen? Bij Voordeeldrogisterij kun je een loopband kopen voor een Stuntprijs.

Crosstrainer

Een crosstrainer is een fitnessapparaat wat zeer geschikt is om mee af te vallen. De crosstrainer wordt alleen maar meer populair, zowel in de sportschool als voor thuisgebruik. Het is een oefening dat geen ervaring nodig heeft. Het is makkelijk voor zowel de beginnende als de ervarene sporters! Wil jij een crosstrainer kopen? Bij ons kun je een crosstrainer kopen voor een stuntprijs!

Hometrainer

Een hometrainer is een fitnessapparaat waarmee je fiets. Je verbetert je conditie en is geschikt om af te vallen en om je beenspieren te versterken. Wil jij een goede hometrainer kopen? Bij ons kun je een hometrainer kopen voor een zéér voordelige prijs

Krachttraining

Als je aan krachttraining wilt doen, ga je jouw spieren trainen, je krijgt dus meer massa. Vergeet dat je van krachttraining alleen maar breed wordt, want dat is zeker niet waar! Door het aanspreken van je spiermassa schiet de verbranding omhoog. Perfect voor afvallers die meteen strakker in hun vel willen zitten. Waar wacht je nou op? Pak die gewichten! Voordeeldrogisterij heeft veel fitness artikelen die bijdragen aan krachttraining, zoals:
- Gewichten
- Opdruksteunen
- Oefenwielen
- Halterschijven
- Kettlebells
- En nog véél meer!

Spierstimulaties

Wil jij ook al heel lang een strakke buik, maar wilt dat maar niet lukken? Dan kan een spierstimulatie je daarbij helpen. Een spierentrainer geeft externe impulsen aan de onderliggende spiergroepen. Zo krijg je een intensieve en ook nog een efficiënte work-out! Spieren opbouwen was nog nooit zo gemakkelijk!
De beste fitnessapparatuur voor thuis vind je bij Voordeeldrogisterij.nl.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh