Terug

Allesreinigers (57)

Filters

Allesreiniger kopen bij voordeeldrogisterij.nl

Voor stralend schone oppervlakken en geweldige frisheid heeft Voordeeldrogisterij allesreinigers met veel voordeel en leuke acties. Deze allesreinigers verwijderen al het vuil, zelfs aangekoekt, voor een onberispelijk schoon huis. Bij voordeeldrogisterij.nl zijn veel verschillende soorten allesreiniger verkrijbaar. Verschillende merken zoals Ajax en Dettol allesreiniger. Allemaal met verschillende geuren en verschillende hoeveelheden, bij voordeeldrogisterij.nl altijd tegen een voordelige prijs. Meer informatie hierover vindt u in de webshop. Ook vindt u het ruime aanbod van allesreinigers in de webshop. Heeft u voor 21:00 besteld dan is het dezelfde dag nog verzonden. U hoeft dus niet verder te kijken, bij voordeeldrogisterij.nl bent u aan het juiste adres om de strijd met het vuil aan te gaan.

Ajax allesreiniger

Bij voordeeldrogisterij.nl is een van de verkochtte merken Ajax. Ajax allesreiniger maakt elke ruimte in huis op hygiënische wijze schoon en fris. Ajax allesreiniger heeft een krachtige reinigende werking. Gebruik Ajax verdund voor grote oppervlakken of onverdund voor het verwijderen van hardnekkig vuil. Ajax allesreiniger heeft verschillende lekkere geuren, zodat u huis heerlijk ruikt na het schoonmaken.

Dettol allesreiniger

Dettol Allesreiniger zorgt voor een perfecte hygiëne in het hele huis. De driedubbele werking verwijdert gemakkelijk vet, voedselresten en vuil. Dettol Allesreiniger is geschikt voor alle harde en afneembare oppervlakken. Het laat een zichtbare glans achter en verfrist elke ruimte met een heerlijke citrusgeur. De allesreiniger verwijdert vet, voedselresten en andere sporen van vuil.

Ecover allesreiniger

Deze allesreiniger is geschikt voor het verwijderen van vet en vuil op harde oppervlakken in uw huis. Deze allesreiniger kan gebruikt worden op: Parket, tegels en harde vloeren. Gebruik maar 1 dop in een halve emmer water. Ecover allesreiniger kunt u goedkoop bestellen op voordeeldrogisterij.nl

Milieu informatie

Allesreinigers bestaan voor het grootste deel uit water, bij gewone allesreinigers is dat ongeveer 75-85%. Geconcentreerde allesreiniger bevat minder water en meer wasactieve stoffen, 30% in plaats van de gebruikelijke 5-15%. Deze geconcentreerde reinigers kunnen voor de gebruiker sterk irriterend zijn. Op de verpakking staat soms ook een waarschuwingssymbool. Uit testen van de Consumentenbond (1998) blijkt dat specifieke middelen goed te vervangen zijn door algemene allesreinigers. Overdosering is bij gebruik van allesreinigers de grootste milieubelasting. Voor een geconcentreerde allesreiniger is ongeveer een vier keer lagere dosering nodig dan voor een ongeconcentreerde. De kans op overdosering is bij een geconcentreerde allesreiniger snel aanwezig. Voor geconcentreerde allesreinigers is minder verpakkingsmateriaal en water nodig.

Cillit Bang allesreiniger

Kalkaanslag, zeepresten, olie- en vochtvlekken, (aangebrand) vet en roest kunt u gemakkelijk reinigen met Cillit Bang. Kies uit diverse sprays met of zonder bleek om vuil eenvoudig aan te pakken, bijvoorbeeld in uw keuken of badkamer. Wat u ook wilt reinigen, Cillit Bang heeft altijd de juiste oplossing. Bijvoorbeeld Cillit Bang Kalk en Glans cleaner. Met de Kalk en Glans Cleaner van Cillit Bang kunt u alle probleem vlekken vergeten. De kalk en glans Turbo power volume verwijder snel en makkelijk zeepresten, kalkaanslag, roestvlekken en vuil. De unieke Kalk & Glans Instant Power-formule verwijdert snel, simpel en doeltreffend zeepresten, hardnekkige kalkaanslag, roestvlekken en vuil.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh