Terug

Weerstand (16)

Filters

A-merk weerstand supplementen aanbieding bij Voordeeldrogisterij.nl!

Ons lichaam is alert op indringers, zoals virussen, die de gezondheid bedreigen. Hoe ondersteun je het lichaam zodat het in optimale conditie de strijd met ziekteverwekkers aan kan gaan? Hierbij kun je denken aan de A-merk supplementen die de weerstand verhogen. Bekijk het aanbod van diverse supplementen daarom in deze voordeelhoek van Voordeeldrogisterij!

Weerstand en luchtwegen supplementen

Iedereen kan wel wat extra weerstand gebruiken. Met name wanneer de ‘R’ in de maand is, maar eigenlijk het hele jaar door. Ons immuunsysteem wordt dagelijks blootgesteld aan bacteriën, virussen, schimmels en andere schadelijke stoffen. Een krachtige weerstand booster met Echinacea, Cat’s Claw en Plantago helpt.
Weerstand en Immuunsysteem Onze weerstand hebben we te danken aan ons immuunsysteem. Het immuunsysteem is ontworpen om het lichaam te verdedigen tegen lichaamsvreemde stoffen als bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en gifstoffen. Dit afweersysteem is ontzettend sterk, maar ook heel complex. En dat moet ook wel, want het lichaam staat constant bloot aan ziektekiemen en andere schadelijke stoffen.

Om het hele lichaam te beschermen tegen indringers werken de huid, darmen, luchtwegen, bloed en lymfestelsel samen. De afweer bestaat uit verschillende verdedigingsmechanismen: de fysieke barrière, de algemene of a-specifieke afweer en de specifieke afweer. Deze mechanismen zijn nauw met elkaar verbonden en werken veel samen.

Afweer systemen

• De fysieke barrière: deze vormt een grens tussen het lichaam en de omgeving en kan er dus voor zorgen dat schadelijke stoffen in het lichaam terecht komen. Denk aan de huid, de slijmvliezen in de darmen en luchtwegen, maagzuur of speeksel.
• Algemene afweer: richt zich niet specifiek op één ziekteverwekker, maar op alle lichaamsvreemde stoffen die in het lichaam voorkomen. Verschillende witte bloedcellen spelen hierin een hoofdrol: ze vormen een snelle verdediging tegen alle soorten indringers.
• Specifieke afweer: deze afweer wordt gedurende een mensenleven ontwikkeld. Het systeem richt zich telkens op een bepaalde ziekteverwekker. Daarvoor maakt het gebruik van gespecialiseerde afweercellen. Het grote voordeel is dat dit systeem geheugencellen kent die ervoor zorgen dat bij nieuw contact met een zelfde ziekteverwekker een snelle tegenaanval mogelijk is. Dit is ook het principe achter immunisering en vaccinatie. Contact met een ziekteverwekker is hiervoor wel eerst noodzakelijk.

Oorzaken lage weerstand

Oorzaken te lage weerstand Factoren die kunnen zorgen voor een lage weerstand zijn slaapgebrek, slechte voeding, stress, stoornissen in de witte bloedlichaampjes, immunoglobulines en andere onderdelen van de afweer. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen (zoals chemotherapie, hormonen of prednison) zorgen voor een verslechterde weerstand. Daarnaast zijn er ziektes die ervoor zorgen dat het afweersysteem niet goed werkt, zoals AIDS.

Gevolgen

Gevolgen te lage weerstand Wanneer de weerstand laag is, is men vatbaarder voor infecties
zoals de griep of een verkoudheid. Ook kunnen infecties bij mensen met een verlaagde weerstand wat heftiger verlopen dan bij mensen met een gezonde weerstand. 

Oplossing immuunsysteem

Echinacea Extra Forte met Cat’s Claw brengt 3 echte immuunsysteem boosters samen in 1 supplement: Echinacea purpurea (Rode Zonnehoed), Uncariae tomentosae (Cat’s Claw) en Plantago lanceolata (Smalle weegbree). Deze ingrediënten ondersteunen het immuunsysteem. 

Kenmerken:

• Krachtige combinatie van Echinacea, Cat’s Claw en Plantago
• Echinacea bevat o.a. Polysacchariden, Echinoside en Cichoriczuur; activeren het immuunsysteem, remmen de aanmaak van schadelijke cellen en ruimen virussen op
• Voor extra weerstand, het hele jaar door

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh