Terug

Baby verzorging (83)

Filters

Baby verzorging

De huid van een baby is een stuk gevoeliger dan de huid van een volwassen persoon. Daarom is het aan te raden speciale huidverzorgingsproducten te gebruiken en ook speciale bad en douche producten voor de baby aan te schaffen. Je kleintje verdient natuurlijk het allerbeste, voordeeldrogisterij heeft een groot assortiment aan baby verzorgingsartikelen, zo kom je nooit iets tekort! In de categorie baby verzorging kun je alle producten vinden die je voor de verzorging van jouw baby nodig hebt. Onder andere douchespullen, huidverzorgingsproducten en speenthermometers zijn in ons assortiment opgenomen. Al deze baby verzorgingsproducten zijn bij voordeeldrogisterij natuurlijk scherp geprijsd. We zullen de verschillende categorieën binnen de baby verzorging hieronder kort met je bespreken.

Bad en douche

In deze categorie kun je tientallen bad- en doucheproducten speciaal voor baby’s vinden. Je hebt bijvoorbeeld speciale baby shampoo van gerenommeerde merken als Johnson en Zwitsal. En ook bad & wasgel speciaal te gebruiken voor het slapen kun je in deze categorie vinden. Verder zijn er verschillende badzouten, zeepjes, babyolies en douchegels speciaal voor de tere babyhuid te vinden. Er zijn regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen voor al deze producten. Zo kun je bijvoorbeeld regelmatig drie babyshampoos voor 4 of 6 euro kopen. Door de aanbiedingen goed in de gaten te houden kun je jouw baby voordelig verzorgen. Bovendien zorg je als direct drie shampoos koopt dat je altijd genoeg in huis hebt.

Baby huidverzorging

Doordat de huid van een baby nog geen beschermende zuurmantel heeft is de babyhuid erg kwetsbaar en gevoelig. De zuurmantel is een soort extra laag die beschermt tegen infecties, irritaties en uitdroging. Ook de hoornlaag die tegen bacteriën beschermd is bij baby’s nog niet helemaal volgroeid. De gevoelige babyhuid heeft hierom de beste huidverzorging nodig. Bij voordeeldrogisterij.nl kun je alles vinden voor de juiste verzorging van de huid van jouw baby. Denk bijvoorbeeld aan zinkzalf, babyolie, baby lotion en talkpoeder.

Speenthermometer

Het kan nog wel eens lastig zijn om jouw baby te controleren op koorts met een reguliere thermometer. Wanneer je een speenthermometer in huis haalt heb je dit probleem op een eenvoudige manier opgelost. Eigenlijk werkt een speenthermometer als een normale thermometer voor in de mond maar dan in een andere vorm. De thermometer heeft de vorm van een fopspeen waardoor eigenlijk alle baby’s de speenthermometer zonder problemen in hun mond houden. Ouders die een speenthermometer in huis hebben controleren hun baby meestal vaker doordat het zo makkelijk is. Dit kan ervoor zorgen dat je sneller door hebt wanneer je baby koorts heeft. De speenthermometer van Lanaform Filoo die je bij voordeeldrogisterij.nl kunt kopen heeft zelf de mogelijk de laatst gemeten temperatuur op te slaan.

Overige

In de categorie overige vind je andere producten die je goed kunt gebruiken bij de verzorging van een baby. Zo kun je hier onder andere wattenstaafjes, tandpasta voor kleine kinderen en babydoekjes vinden. Ook tandenborsteltjes voor baby’s en lotion die muggen op afstand houdt kun je bij de overige baby verzorgingsproducten vinden. Uiteraard zijn ook alle producten uit deze categorie scherp geprijsd, zoals je inmiddels van voordeeldrogisterij gewend bent. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh