Terug

Toiletblok (32)

Filters

Toiletblokken

Een toiletblok zijn desinfecterend toiletblokjes dat wordt gebruikt in de toiletten. Het geheel bestaat meestal uit een plastic omhulsel met daarin een in water oplosbaar toiletblok van een meestal vaste, maar kneedbare substantie. Je kan kiezen voor een groot toiletblok of meerdere toiletblokjes. Toiletblokken dragen bij aan de hygiëne in de toiletpot. Een toiletblok is een desinfecterend blok dat bestaat uit verschillende stoffen die zorgen voor een schoon en fris toilet. Tussen de spoelbeurten door gaat het toiletblok vuil tegen. Er zijn verschillende geuren toiletblokken beschikbaar.

Wat een toiletblok voor je kan betekenen

Een goed toiletblok kan je toilet vullen met een heerlijke geur. Vooral met een goede geur komt je toiletruimte meteen al een stuk hygiënischer en schoner over, veel mensen vinden het ook onprettig als je toiletruimte niet fris ruikt. Hiervoor kunt u een toiletverfrisser gebruiken, maar veel mensen vinden dit te overheersend. Op Voordeeldrogisterij vindt u allerlei verschillende toiletblokken die een langdurige frisheid bieden. Daarnaast gaan de toiletblokken met elke spoelbeurt kalkvorming en nare geurtjes tegen. Het resultaat is een fris en glanzend schoon toilet.

Het verschil tussen vloeibaar en vaste toiletblokken?

Het is in principe een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wij vinden dat vloeibare toiletblokken wat meer luxe uitstralen. Bovendien lijken ze ook meer geur te verspreiden. Ze zijn echter wel duurder dan de vaste toiletblokken.
Het fijne aan een toiletblok is dat ze een fris geurtje verspreiden zonder dat je er iets voor hoeft te doen, en zonder dat er constant iets in het stopcontact zit, dit is wel het geval met een luchtverfrisser. Bovendien blijft de frisse geur in een vloeibaar toiletblok behouden tot hij leeg is.

Navulbare toiletblokken

Een fris ruikend toilet is erg prettig. Voordeeldrogisterij, jouw online voordeel drogist, helpt je hierbij! Koop een luchtverfrisser of toiletblok online in de aanbieding in ons assortiment toiletblokken op www.voordeeldrogisterij.nl wij hebben verschillende toiletblokken, vloeibaar of vast en dan ook nog is vele geuren. Wilt u een toiletblok dat u kunt navullen dan hebben wij bijvoorbeeld de Blixer Ocean. Dit vloeibare toiletblok zorgt voor een heerlijk fris ruikend toilet. De navulling kunt u makkelijk bevestigen. U kunt deze in de houder van het toiletblok klikken en het dopje op de flacon laten zitten. Dan mag u de houder aan de rand van het toilet hangen. Zorg er wel voor dat de houder en het toiletblok recht hangt, dit om lekken te voorkomen. De vloeistof in het toiletblok zal uiteindelijk doorzichtig worden. Bij te weinig geur kunt u een nieuwe navulling plaatsen.

Extreme reiniging

Heeft u een wc met een nare geur waarbij u denk dat de geur met een simpele toiletblokjes niet gaat werken. Dan kunt u wellicht een 5 in 1 toiletblok kiezen. Bij voorbeeld de Mr.muscle - 5 In 1 Toiletblok Active Citrus Bleek. Bij Mr Muscle kunt u er altijd op rekenen dat hij z’n best zal doen om het zware schoonmaakwerk zo makkelijk mogelijk te maken. Mr Muscle 5in1 Toiletblok bevat een krachtige reiniger die hardnekkig vuil stevig aanpakt en uw toilet langer schoonhoudt. Bij elke spoeling verspreidt hij een verfrissende geur door uw toilet. Beschikbaar in de geuren Active Citrus en Lavendel. Natuurlijk kunt u ook een luchtverfrisser voor als u een grote toiletruimte heeft.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh