Terug

Accessoires (63)

Filters

Auto accessoires bij Voordeeldrogisterij

Tijdens uw autoprijzen wil je natuurlijk voorbereid op weg en niet stuiten op autopech. Deze handige autoaccessoires van Voordeeldrogisterij helpen je daarbij.

Jumpstarters

Blijf nooit zonder stroom in de auto zitten met de jumpstarters van Voordeeldrogisterij. Deze handige hulpkrachten helpen bij het starten van de meeste vrachtwagens en auto's zonder een ander voertuig nodig te hebben. De jumpstarters beschikken over een hoog startvermogen en hebben een duurzame behuizing.

Goedkope en stevige fietsendragers

Het maakt niet uit wat voor type auto u heeft, met deze universele fietsendrager inclusief alle benodigdheden.  Of u uw fiets nu mee wilt nemen op vakantie, uw kind van school wenst op te halen of de fiets bij het station heeft laten staan. Wat uw reden ook is? Met deze makkelijke fietsendrager kan het allemaal.

Deze handige systemen beschikkenb over een goede bescherming zodat de lak van uw auto niet beschadigd raakt en montage snel gedaan kan worden. De fietsen zijn na montage makkelijk te plaatsen en of u nu uw damesfiets, herenfiets, kinderfiets of racefiets wenst mee te nemen, met deze drager lukt het allemaal.

Dode Hoekspiegel Auto

Je hebt het vast wel eens last van gehad. Je wilt van rijstrook wisselen en dat je niet ziet dat er iets naast je zit. Met deze dode hoekspiegel is dat nu verleden tijd. Gebruik hem op uw auto, motor, bromfiets en elektrische fiets.

Benson Auto Sneeuwgrip voor Autobanden

Het perfecte alternatief voor dikke kettingen is de Benson Sneeurgrip voor autobanden. speciaal gemaakt om u te helpen in een noodsituatie waar en wanneer er slecht weer op komst is.

Voorruit Zonnewering Auto

Zonneweringen zijn opvouwbaar en zijn daarnaast ook eenvoudig te verwijderen. de zonewering beschermt uw voertuig tegen de warnte van de zon.  

Full-HD Dashcam  

Wil je alles vastleggen wat er je gebeurt op autowegen? Zodat je bij een ongeluk kan aantonen wat er werkelijk gebeurd is? Dit kan je vanaf nu doen met de Full-HD Dashcams bij Voordeeldrogisterij. eze WiFi dashcam legt beelden vast vanaf de voorkant van je auto of vrachtwagen. Je kan zo eenboudig beelden vastleggen van bijvoorbeeld: vandalisme of van een aanrijding, om zo bewijsmateriaal te hebben voor bijvoorbeeld je verzekering. Je kan met de Full HD WiFi Dashcam ook gemakkelijk videobeelden terugkijken en controleren via de app die je kan hanteren via je mobiele telefoon of tablet.  

Hondenkleed Auto  

Hondenkleden van Voordeeldrogisterij passen in vrijwel elke auto.. Eenvoudig te bevestigen. Wasbaar. Vuil- en vochtafstotend Past op elke hoofdsteun en beschikken over een makkelijk kliksysteem.

Navigatiesystemen

Met de navigatiesystemen van Voordeeldrogisterij raak je nooit meer verdwaald op de weg. Dit navigatiesysteem bevat over zowel een 2D als een 3D weergave, en ook een nacht en dag weergave. Dankzij deze functie heeft u altijd een duidelijke routebeschrijving bij de hand.  

Universele Kofferbakhouder

Universele Kofferbakhouders zijn heel handig als de lading niet volledig in je kofferbak past. De kofferbakhouder is makkelijk te installeren en bevatten een stevige rubberenband en een stabiele + veilige metalen haak.

Autohoezen

Soms gebeurt het toch, je moet je auto onder een boom parkeren. Of wanneer je op vakantie bent en je auto staat voor een hele lange tijd stil. Hierdoor zit je dak onder vuil, zand en vogelpoep. Deze autohoes is de ideale oplossing voor bescherming tegen wind, regen, stof, uitwerpselen, sneeuw en zonlicht.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh