Terug

Mondverzorging (324)

Filters

Mondverzorging

In vroegere tijden poetsten mensen ook al hun tanden, maar niet met tandpasta en een tandenborstel. Men deed dit met een takje van een geneeskrachtige boom of plant. Ook zout werd wel gebruikt om tanden mee te poetsen. De voorloper van tandpasta was tandpoeder. Het voordeel van tandpasta boven tandpoeder is, dat het gemakkelijk op de tandenborstel is aan te brengen.


Tandpasta werd voor het eerst geproduceerd in 1850, door de Amerikaan Washington Wentworth Sheffield. Deze werd gemaakt van zeep en kalk en aanvankelijk verkocht in een glazen pot ('Dr. Sheffields Creme'). In 1892 werd door Sheffield het bedrijf Beecham's opgericht dat de productie en verkoop van tandpasta krachtig toe deed nemen. Vanaf dat moment werd de tandpasta in tubes verkocht.

De verkoop van tandpasta startte in Nederland omstreeks 1936. Het werd vervaardigd in de Erdal-fabrieken te Amersfoort. Pas na de Tweede Wereldoorlog  werd fluoride toegevoegd om tandbederf te voorkomen.


Macleans Tandpasta Fresh Mint 125 ml.

Geeft om je tanden. Freshmint tandpasta met fluoride en helpt tandplak voorkomen. Zorgt voor je tandvlees en houdt je mond gezond. Macleans tandpasta freshmint gaat de strijd aan met tandplak en ongezond tandvlees om je mond in topconditie te houden.

Zendium Kids Tandpasta - 1-6 75 ml

Versterkt en beschermt de tandjes van je kind met de Zendium Kids Tandpasta - 1-6 75 ml. De tandpasta met lekkere fruitsmaak bevat speciale ingrediënten die voor kinderen van 1 tot 6 jaar bestemd zijn. De natuurlijke enzymen bestrijden de oorzaken van tandvleesproblemen en de vorming van gaatjes in het gebit.

Elmex Tandpasta - Junior 5-12 Anti Caries 75 ml

Voorkom gaatjes en bescherm de tandjes van je kind met de Elmex Tandpasta - Junior 5-12 Anti Caries 75 ml! De tandpasta is speciaal voor kinderen van 5 tm 12 jaar en heeft een aangename smaak. Het unieke ingrediënt 'aminfluoride' zorgt voor effectieve caries bescherming voor nieuwe en blijvende tanden.

Oral B Tandpasta - Star Wars Stages 75 ml

De Oral-B Tandpasta Star Wars Stages is een tandpasta speciaal ontwikkeld voor kinderen. Deze tandpasta maakt effectieve reiniging van de tanden van de kinderen veilig. De tanden van kinderen worden beschermt tegen gaatjes en glazuur. Deze tandpasta heeft een heerlijke smaak van fruit, hierdoor zal het poetsen een stuk makkelijker gaan bij de kinderen. Kinderen jonger dan 6 jaar mogen de grootte van een erwt in tandpasta op de tandenborstel.

Theramed Liquid Original Tandpasta 2in1 - 75 ml.

Met de Theramed Original Tandpasta vermindert uw verkleuringen van de tanden en krijgen uw tanden hun natuurlijke witte kleur terug. Het is de ideale combinatie van een frisse tandpasta en anti-bacterieel mondwater. Het biedt uw bescherming tegen gaatjes, tandsteenvorming, tandplak, tandvleesproblemen, tandvleesaandoeningen en geeft uw gelijk ook een langdurige en een ultiem frisse adem.

Theramed Liquid Whitening Tandpasta 2in1 - 75 ml.

Met de Theramed Whitening Tandpasta vermindert uw verkleuringen van de tanden en krijgen uw tanden hun natuurlijke witte kleur terug. Het is de ideale combinatie van een frisse tandpasta en anti-bacterieel mondwater. Het biedt uw bescherming tegen gaatjes, tandsteenvorming, tandplak, tandvleesproblemen,  tandvleesaandoeningen en geeft uw gelijk ook een langdurige en ultiem frisse adem.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh