Terug

Gewrichten & Botten (16)

Filters

A-merk magnesium tabletten voor stuntprijzen!

Magnesium is een mineraal dat valt onder de categorie minerale zouten. Ons lichaam kan dit mineraal niet zelf aanmaken. Daardoor moeten we het binnenkrijgen via voeding of via voedingssupplementen. Met de supplementen zoals magnesium tabletten, magnesium poeder en meer producten van Voordeeldrogisterij krijg jij altijd genoeg magnesium citraat binnen.

Magnesium tekort

Veel mensen hebben magnesium tekort. Dit kan door veel verschillende factoren komen. Door bepaalde voedingsmiddelen te eten of door bepaalde drankjes. Daarom is het erg belangrijk om hier goed op te letten. Doordat we veel tekort komen aan magnesium zijn magnesium tabletten de ideale oplossing. Hierdoor zorg je dat je altijd voldoende magnesium binnen krijgt.

Magnesium tekort kunnen veel klachten veroorzaken. Hieronder zie je mogelijke symptomen:
- Spierpijn of zwakke spieren
- Hoofdpijn en/of migraine
- Moeilijk in slaap vallen
- Slechte nachtrust
- Meer geprikkeld zijn
- Stress en vermoeidheid
- Darmklachten

Oorzaken van magnesium tekort:
- Het drinken van veel koffie, alcohol, koolzuurhoudende dranken
- Veel suikers, eiwitten, vleesproducten en melkproducten binnenkrijgen
- Alvleesklier- en/of leverproblemen
- Het langdurig gebruik van de anticonceptiepil
- Zwangerschap of borstvoeding
- Het langdurig gebruik van maagzuurremmers
- Nierziekten

Bovenstaande oorzaken kunnen zorgen voor magnesium tekort. Alles vermijden is onmogelijk, daardoor zijn de magnesium tabletten de ideale oplossing. Door het gebruik van deze tabletten krijgt het lichaam de benodigde mineralen binnen.

Magnesium citraat

Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel, die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden.
Magnesium tabletten hebben veel positieve werkingen op het lichaam. Zo heeft magnesium citraat de volgende werkingen en effecten op het lichaam:
- Enzymactiviteit: magnesium schakelt duizenden biochemische processen in.
- Magnesium kan het gebrek aan energie helpen verminderen en is goed bij vermoeidheid.
- Het bouwen van eiwitten en nieuwe cellen
- Mineralenbalans: nodig voor het functioneren en in leven houden van de cellen.
- Magnesium zorgt voor sterke, soepele spieren en is goed voor de werking van de spieren.
- Vorming van gezonde botten en tanden
- Weerstand verhoging tegen stress en spanning
- Goed voor het geheugen en concentratievermogen

Magnesium tabletten

In ons assortiment vind je meerdere soorten magnesium tabletten. Zo verkopen we ook samenstellingen zoals calcium en magnesium.
Calcium Magnesium Zink bevat een sterke samenstelling voor het behoud van sterke botten en spieren. Calcium en magnesium dragen bij aan een normale werking van de spieren en aan de instandhouding van normale botten. Ook draagt zink bij aan het behoud van sterke botten en aan de normale werking van het immuunsysteem.

Magnesium poeder

Magnesium poeder is de best opneembare vorm van magnesium. Op Voordeeldrogisterij verkopen wij magnesium poeder voor lage prijzen. Zo hebben we o.a. Lucovitaal Supplementen - Magnesium Citraat Poeder - 400mg.

Magnesium Citraat Poeder van Lucovitaal Supplementen heeft een neutrale smaak en bevat de best opneembare vorm van magnesium: citraat. De poeder is oplosbaar en kan overal worden toegevoegd bijvoorbeeld in water, sportdrank en je andere favoriete drankjes, maar ook ideaal voor in smoothies, yoghurt of kwark.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh