Terug

Gezondheids Testen (4)

Filters

Bent u opzoek naar een gezondheidstest?

Houdt u van snel en gemakkelijk, en doet u alles liever zelf? Bij de Voordeeldrogisterij kunt u alleen de beste zelftesten kopen, en ook tegen de allerbeste prijs. Wij kunnen u het beste helpen bij het vinden van een uitstekende gezondheidstest, wij bieden u vele verschillende gezondheidstesten aan.

Bij de Voordeeldrogisterij hebben we onder andere urinetesten, bloeddrukmetertesten, coeliakietesten, homeallergietesten, tekenbeettesten, pfeiffertesten, en ga zo nog maar even door.

De zelftesten zijn praktisch voor u omdat het veiligheid biedt. Het geeft snelheid en is gemakkelijk in het gebruik. Ook hoeft u door zelftesten geen afspraak te maken bij uw huisarts. Dat scheelt u weer tijd voordat u uw uitslag heeft. Als u de zelftesten gebruikt, krijgt u daarna meteen uw uitslag binnen. Het testmateriaal is gemakkelijk zelf af te nemen. Zelftesten bespaart u een boel gênant geklungel met potjes en dergelijke.

De Easy Home blaas en urinewegen zelftesten 

De Easy Home blaas en urinewegen zelftesten zijn ideaal als het aankomt op het aantonen van een aanwezige blaasontsteking, of een infectie elders in de urinewegen. De zelftesten kunnen u enorm veel duidelijkheid geven over uw toestand. U weet bij het gebruik van onze zelftesten of er albumine, nitriet, rode bloedcellen en/of witte bloedcellen in uw urine aanwezig zijn. Deze stoffen zijn alleen aanwezig wanneer u een urineweginfectie of een nierbeschadiging heeft opgelopen. Bij de aanwezigheid van een van deze stoffen verkleurt het daarbij behorende testveld. Indien er één of meerdere testvelden van de parameters ‘niet OK’ zijn betekent dit dat u een blaasontsteking en/of (verborgen) nierschade hebt.

Werking van de blaas en urinewegen zelftesten

De Easy Home blaas en urinewegen zelftesten testen op de aanwezigheid van 4 verschillende stoffen die in urine aanwezig kunnen zijn als er een infectie van de urinewegen heeft plaatsgevonden.

Vind de ideale gezondheidstest die bij u past!

Ontdek alle aanbiedingen op onze site en zie hoe u snel en gemakkelijk goede en zeer goedkope zelftesten kunt kopen. Het is goed voor u om te weten dat wij zeer laag in onze prijzen staan, alles bij u thuis bezorgen en bij brievenbuspost zelfs geen bezorgkosten rekenen. We hebben vele goedkope aanbiedingen voor een mooie prijs

Het woord goedkoop krijgt echt betekenis bij de Voordeeldrogisterij! Maar bij ons is het ook een feit. Bij de Voordeeldrogisterij verkopen wij u de beste gezondheidstesten, en dat voor een zeer lage prijs. We weten zeker dat u een interessante aanbieding kunt vinden op onze website, en zijn er ook zeker van overtuigd dat er meerdere gezondheidstesten op onze website staan die u gegarandeerd eens wilt uitproberen. Bij de Voordeeldrogisterij hebben wij ook die exacte zelftesten waar u naar op zoek bent. We hebben vele duizenden tevreden klanten hebben welke maandelijks ( zo niet wekelijk) hun nieuwe bestellingen op onze site plaatsen. We zijn goed op de hoogte van de wensen van onze klanten, weten wat ze voor producten uit willen geven en welke service zij van ons verwachten. U krijgt waar voor uw geld bij de Voordeeldrogisterij!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh