Terug

Virus Preventie (33)

Filters

Virus Preventie

Een virus is een microscopisch klein deeltje dat bestaat uit erfelijk materiaal, verpakt in een eiwitomhulsel. Virussen worden pas biologisch actief als zij cellen van levende organismen binnendringen. Virussen hebben geen eigen voortplantingsapparaat en geen eigen stofwisseling.

Mondkapjes 3 Lagen - 10 stuks

Mondkapjes met 3 lagen voor eenmalig gebruik. Door het dragen van het mondkapje kan de snelheid waarmee speeksel en druppeltjes zich door de ademhaling verspreiden, worden teruggebracht. Ga zorgvuldig met uw eigen gezondheid en met die van anderen om.

Glycerona Hygiënische Handgel - 100ml

De handgel van Glycerona reinigt uw handig hygiënisch zonder water. Perfect voor onderweg. De handgel is niet kleverig en droogt snel in.

Careplus® Deet spray 40% Anti-Insect

In je medicijnkastje mag een goed anti-muggenmiddel niet ontbreken. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Vergeet niet om vóór de reis een anti-insect product, zoals deze Anti-Insect Deet 40% spray, te kopen. Of je nu in je eigen tuin zit, een dagje uit gaat in eigen land of een tropisch vakantieoord bezoekt: je wilt altijd voorkomen dat je gestoken of gebeten wordt. Deze fles is geschikt voor langdurig gebruik door meerdere personen.

Generise 'Zero Contact' Touch Tool - Deur Opener

De Generise Door Opener en Door Closer is de veiligste manier om deuren te openen en te sluiten zonder deurgrepen of knoppen aan te raken. U kunt onze deuropener gebruiken zonder een mogelijk vuile en geïnfecteerde handgreep of liftknop aan te raken, dus houd uw huid vrij van vuil en uw geest op de baan.

Maja Handzeep Rond

De bekende Maja Zeep op basis van Spaanse olijfolie vormt nog altijd de kern van dit grote merk. Deze luxe zeep is zacht voor de huid en parfumeert haar met een licht kruidig bloemenparfum. Maja Zeep is er als toiletzeep en als luxe badzeep.

Careplus® Geïmpregneerde Klamboe Wig - 1persoon

Houden Insecten u in de nacht wakker? Met behulp van de wigvormige klamboe van Careplus houdt u insecten tijdens het slapen op afstand. De Klamboe is geïmpregneerd met Durallin en is to 3 jaar werkzaam. Het middel voorkomt dat muggen door het net door proberen te steken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh