Terug

Kat (47)

Filters

Het beste voor uw kat en uw portemonnee? Kattenhuizen, krabpalen, speelgoed & meer

Gun uw kat het beste met de producten van Voordeeldrogisterij, maar dan voor de laagste prijs! Benieuwd naar een glimp van het assortiment? Bekijk de mogelijkheden dan hieronder!

Laat je kat lekker vertoeven in een heus kattenhuis!

Alle huisdieren vinden het belangrijk dat ze over hun eigen plek beschikken in huis. Dit principe is ook van toepassing op katten. In het aanbod van Voordeeldrogisterij zijn dan ook verschillende kattenhuizen terug te vinden. Een kattenhuis is verkrijgbaar in tal van verschillende uitvoeringen.  Je kan er onder meer voor kiezen om een standaard kattenhuis aan te kopen, maar het is eveneens mogelijk om een huisje met een verdieping in huis te halen.

 

Waarom kiezen voor een kattenhuis?

We kunnen heel veel argumenten aanhalen om voor een kattenhuis te kiezen bij Voordeeldrogisterij. Je kan ervoor kiezen om een standaard kattenhuis aan te schaffen of overgaan tot een kattentoren. Als je op zoek bent naar een mogelijkheid om een extra leuk plaatsje voor je kat in of buitenshuis te creëren is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in het aanbod van Voordeeldrogisterij.

Wat is een kattentoren?

Een kattentoren is een kattenmeubel van een zekere hoogte dat de kat de mogelijkheid geeft om omhoog te klimmen. Vaak zijn er diverse platformen of schuilplaatsen voorzien in zo’n kattentoren, waardoor de kat op diverse niveau's kan rusten of van de omgeving kan genieten.

 

Krabpalen bij Voordeeldrogisterij

Waarom een krabpaal anschaffen voor uw viervoeter? Om ervoor te zorgen dat een kat wordt voorzien in zijn krab behoeftes is een krabmeubel, zoals een krabpaal, onmisbaar! Om ervoor te zorgen dat de nagels gezond blijven, krabt hij zodat hij zijn ouder nagel hoezen verliest en kan vervangen. Welke krabpaal of krabton het beste is voor uw kat ligt aan een aantal aspecten. Een kat rekt  zich graag uit, dus het is belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de krabpaal, in verband met de gestrekte lengte van uw kat.

Kattenspeelgoed bij Voordeeldrogisterij

Naast kattentorens en krabpalen is het ook nodig om uw kat regelmatig bezig te houden, zowel fysiek als mentaal. Bij Voordeeldrogisterij vindt u een groot aantal verschillende kattenspeeltjes. Bekijk hieronder een deel van het assortiment.

Speeltoren speelgoed Voor Katten - 25 x 13,5 cm

Deze leuke speeltoren is gemaakt om het speel- en jachtinstinct van je jonge katje te stimuleren. Op 3 etages zitten uitneembare ballen, die jouw kat uitnodigen om aan te stoten en achterna te jagen. Hiermee verhoog je de activiteit en beweeglijkheid van je kat. Ook train je jouw kat op een speelse wijze haar behendigheid, intelligentie en reactievermogen.

Pet Toys - Kattenboog 36x28,5x34,5cm

Laat je kat genieten van deze leuke kattenboog. De boog heeft een diameter van 7,5cm. Je kat zal zich nooit meer vervelen!.

Speelset Katten - D14,5x26cm

Wil je je kat/poes eens flink verwennen? Dan is onze speelgoedset voor katten zeker de juiste. Op het afgedekte met pluche plastic plaatje zijn drie veerbelaste muizen bevestigd, de middelste muis is heel bijzonder brutaal als hij rammelt. Deze kleine verandering maakt je kat/poes blij en voorkomt verveling.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh