Terug

Schuurmiddel (26)

Filters

Schuurmiddel

Schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid… toch moet het gebeuren! Dankzij ons voordelige aanbod word schoonmaken nog makkelijker en sneller. Helaas verdwijnt vuil nooit vanzelf daarom hebben wij schoonmaakmiddelen nodig. In ons assortiment hebben wij betrouwbare merken om te helpen bij het schoonmaken. Cif, Vim en Mr. Muscle zijn daarom niet te missen. De  schuurmiddel producten verwijderen hardnekkig vuil en vet voor een diep reinigend en glanzend eindresultaat.

Ons assortiment:

- Benson Schuurspons Metaal + Grip
- Schuurspons met handgreep - 4 stuks
- Magic Clean Schuurspons met handgreep - 8 + 2 (10 st)
- Benson Stalen Schuursponsjes - Gekleurd 5 stuks
- Ajax Schuurmiddel - Schuurpoeder Citroen Fris 500g
- Cif Schuurmiddel - Bleek 500 ml
- Vim Classic Cream Citroen Schuurcrème - 500ml
- Cif Schuurmiddel - Cream Citrus 500 ml
- Cif Cream Schuurmiddel Original 750ml
- Mr. Muscle - Brillo Schuursponsjes 10 stuks
- Vim Schuurmiddel - Cream Bleek 500 ml

Cif

Cif is bij uitstek geschikt voor alle schoonmaakkarweitjes in en om het huis. Cif probeert schoonmaken zo gemakkelijk mogelijk te laten zijn, zodat meer tijd overblijft voor andere, leukere dingen. Cif is dan ook al jaren dé schoonmaakexpert. Cif staat voor je huis gemakkelijk en glanzend schoonmaken. Cif heeft een specifieke oplossing voor iedere ruimte of schoonmaakklus met het beste resultaat. Daarnaast staat Cif voor een lekkere, frisse geur. Cif heeft vier varianten Cream, namelijk Citrus, Original, Ultra White Bleek en Pink Flower.

Vim

De Vim Cream Classic is een krachtige schuurcrème voor het reinigen van hardnekkig vuil in de keuken en sanitaire ruimten. De Vim Classis schuurcrème bevat kleine schuurdeeltjes die zelfs de sterkst vervuilde ruimtes reinigen in een handomdraai. Zo kunt u nu makkelijke alle plekken schoonmaken zonder enige moeite.

Schuursponsjes

In ons assortiment hebben wij ook een aanbod met verschillende schuursponsjes. De Benson Schuurspons Metaal + Grip is ideaal voor het verwijderen van alle hardnekkige vlekken op jouw aanrecht en gasfornuis. De schuurspons roest niet en heeft een handige grip waardoor het nog gemakkelijker te gebruiken wordt. Deze spons kan zelfs de hardnekkigste vlekken aan. De set met 5 pansponsjes van Benson zijn geschikt om te gebruiken voor pannen, bakplaten, grill, barbecue etc. De sponsjes zijn gemaakt van metaal, zodat je er optimaal mee kunt schuren en reinigen. Ook hebben wij de bekende vierkanten schuursponsjes van Magic Clean. De Schuurspons met handgreep - 4 & 10 stuks heeft een materiaal met een hoge dichtheid, dat zorgt ervoor dat zorgt voor de maximale schuiming. De schuurspons heeft een fijne kant voor het wassen, bedekt met een speciale kant voor het weghalen van vuil. De grootte en breedte van de spons maakt het geschikt voor persoonlijke en proffesioneel gebruik. 

Je besteld je schuursponsjes en schuurmiddel snel en voordelig online bij de voordeeldrogisterij.nl. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh