Terug

Tandenstokers, flos & Ragers (33)

Filters

Ragers, tandenstokers en floss

Tijden het tandenpoetsen verwijdert u tandplak en bacteriën en wordt de kans op gaatjes kleiner. Met een tandenborstel komt u alleen niet alle tandplak verwijderen bij ruimten tussen uw tanden en kiezen. Hierdoor hoopt er een hoop tandplak op, waardoor u last kunt krijgen van gaatjes en/of tandvleesontstekingen. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij veel verschillende hulpmiddelen om de tandplak tussen uw tanden en kiezen te verwijderen. Wat erg goed werkt hiertegen zijn tandenstokers en ragers.

Ragers zijn kleine handige borsteltjes. Ideaal voor het reinigen van kleinere en grotere ruimtes tussen de tanden en kiezen, kronen en bruggen, implantaten en orthodontische apparatuur. Omdat de ruimten tussen uw tanden en kiezen verschillen, kan het nodig zijn dat u ragers in verschillende dikten nodig heeft voor gebruikt. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij daarom ook ragers in alle vormen en maten. Als er voldoende ruimte is kan de rager ook kruislings gebruikt worden, waardoor de effectiviteit toeneemt. Een rager heeft de goede dikte als het ragen niet al te gemakkelijk gaat en als de metalen binnenkant ervan niet langs uw tanden schuurt.

Tandenstokers

Een goede tandenstoker is van hout, driehoekig van vorm met een platte kant en loopt toe in een punt. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij ook Tandenstokers die verschillen in dikte. Bij grotere tussenruimten kunt u dikkere stokers gebruiken. Bij smallere tussenruimten kunt u beter een dunne variant uitkizen. Ronde tandenstokers (cocktailprikkers) zijn niet bedoeld voor het schoonmaken van uw tanden en kiezen. U kunt er wel etensresten mee weghalen na een maaltijd. De houtvezels zorgen voor een effectieve reiniging. Maak de tandenstoker voor gebruik even vochtig, dit voorkomt het breken van de tandenstoker.

Bij voordeeldrogisterij vind u onder andere Tandenstokers van de merken Jordan en Asda.

Gebruik van floss

Flossen geeft onvoldoende effect om tandbederf en tandvleesproblemen te voorkomen. Floss kan worden gebruikt indien er voedselresten tussen de contactpunten van tanden en kiezen zijn achtergebleven. Soms wordt flossen wel geadviseerd bij mensen met implantaten. Vraag uw tandarts of mondhygiënist voor advies over flossen.

Flossen verbetert uw gebit vrijwel direct. Flos iedere dag met stevig flosdraad om tandplak en etensresten eenvoudig te verwijderen. U heeft de keuze uit floss van onder ander Oral-B, Sensodyne, Excellent Dental Care en Asda

Een goede flosdraad voor dagelijks gebruik is bijvoorbeeld de Oral-B Satin FlossFlosdraad. Het draad van de Satin Flossbestaat uit speciale vezel en polymeerlaag. De floss is goed betaalbaar en hij doet wat hij moet doen: sterk blijven om uw gebit te reinigen.

Heeft u voorkeur voor een flosdraad met een mintsmaak? Dan gaat u bijvoorbeeld voor de Oral-B Satin Floss. Tijdens het flossen komt er een frisse mintsmaak vrij, waardoor u er een lekkere smaak aan overhoudt.

Scherpe prijzen en een snelle levering

Welke van onze ragers, tandenstokers of floss producten je ook graag wilt gebruiken: Op Voordeeldrogisterij.nl kun je ze voor scherpe prijzen krijgen. Daarnaast mag je ook rekenen op een snelle bezorging van de producten. Wist je dat wanneer je voor meer dan 75 euro aan bestellingen doet, de bezorging gratis is? Alleen bij Voordeeldrogisterij.nl!  

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh