Terug

Hoofdband (3)

Filters

Een hoofdband tegen snurken bestel je bij Voordeeldrogisterij

Een goede nachtrust is enorm belangrijk om overdag alles wat je wilt te kunnen doen. Toch zijn er veel mensen die door uiteenlopende problemen vaak geen goede nachtrust hebben. Een luid snurkende partner is een van deze problemen. Een nachtje snurken is iets wat iedereen wel eens kan overkomen, maar er zijn natuurlijk verschillende gradaties in snurken. Sommige mensen snurken bijvoorbeeld iedere nacht en maken daarbij erg veel geluid. Snurken kan in dit geval heel lastig zijn en kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw partner geen goede nachtrust heeft. Dit wil je natuurlijk niet op je geweten hebben, maar gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop producten die je kunt gebruiken om het snurken een halt toe te roepen. Een anti snurk hoofdband kan misschien wel de oplossing bieden! Het een van de oudste anti snurkmiddelen die er bestaan.

Een anti snurk hoofdband is een elastische band die je tijdens de slaap om je hoofd, kin en kaken draagt. Een hoofdband tegen snurken kan meestal met klittenband gemakkelijk aan de grootte van je hoofd worden aangepast. Het doel van een anti snurk hoofdband is het stabiliseren van de kaken en het dichthouden van de mond. Door een snurk hoofdband wordt er voorkomen dat de onderkaak naar achteren zakt en wordt daarnaast de neusademhaling gestimuleerd. Daardoor wordt het snurken dus voorkomen. De anti snurk hoofdband is met name geschikt voor de mensen die snurken als ze met een open mond slapen.

Een anti snurk hoofdband bij Voordeeldrogisterij.nl

Voordeeldrogisterij.nl heeft een hoofdband tegen snurken in het assortiment, zowel van het bekende merk Acusnore als SleepPro.

Acusnore anti snurk hoofdband

De hoofdband tegen snurken is ideaal voor de simpele snurker. De anti snurk hoofdband positioneert de kaken op de juiste manier, waardoor de luchtwegen in de keel open gaan staan er weer meer lucht langs kan. De hoofdband tegen snurken is elastisch en gaat om je kaken en de achterkant van je hoofd. De aanpasbare elastische band van de anti snurk hoofdband zorgt ervoor dat de band passend is voor iedereen.
Als het snurken wordt veroorzaakt door vermoeidheid, stress, overgewicht, alcoholgebruik, neus-of keelproblemen of je houding tijdens het slapen is deze hoofdband tegen snurken zeker iets voor jou. Ook als de oorzaak onbekend is en voortkomt uit een openstaande mond tijdens het slapen is deze anti snurk hoofdband iets voor jou!
Van het merk Acusnore is er ook een hoofdband tegen snurken met een dubbele band. Deze anti snurk hoofdband zit steviger en is dus erg geschikt voor mensen die veel bewegen in hun slaap.

SleepPro anti snurk hoofdband

Ook deze hoofdband is geschikt voor de ‘simpele snurker’. De hoofdband is met klittenband te verstellen en heeft dus altijd een goede pasvorm. De hoofdband tegen snurken is vervaardigd van hoogtechnologisch textiel. De onderdelen die met de huid in aanraking komen zijn vervaardigd van zacht, huidvriendelijk gaas textiel voor maximale ventilatie zonder huidirritatie. De kwaliteit van de anti snurk hoofdband is verzekert je van een blijvend draagcomfort en een uitstekende pasvorm, ook na enkele wasbeurten.

Wil jij gebruik maken van een anti snurk hoofdband? Dan ben je bij Voordeeldrogisterij.nl aan het juiste adres. Wij verkopen de anti snurk hoofdband voor een stuntprijs!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh