Terug

Afwasmiddel (19)

Filters

Voordelige afwasmiddel bij voordeeldrogisterij.nl

Voor een schone en glanzende vaat gebruikt u de handige afwasmiddelen die op Voordeeldrogisterij verkrijgbaar zijn. De afwasmiddelen verwijderen zeer doeltreffend en snel alle vetten en etensresten. Daarnaast schuimt het langdurig zodat het water minder vaak ververst moet worden. Wil jij afwasmiddel bestellen voor een super voordelige prijs neem dan even een kijkje in de webshop. met bekende merken als Dreft, Ajax, At home clean en nog veel meer is er genoeg keuze om uw vaat weer te laten blinken. Naast de afwasmiddelen verkopen wij natuurlijk ook de andere benodigdheden om de vaat goed af te wassen met uw handen, zoals een borstel of droogrek. Dit allemaal te vinden voor een super voordelige prijs en met mooie acties. De afwasmiddel producten zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.

At Home Clean afwasmiddel

De At Home Clean Regular Afwasmiddel maakt het afwassen een stuk makkelijker. At Home Clean afwasmiddel geeft u een schone vaat. U gaat weer met veel plezier afwassen met de At Home Clean Afwasmiddelen. Krachtige afwasmiddel tegen vet en andere vuilresten. Leg uw vuile vaat weer glanzend terug in de kast. Bij voordeeldrogisterij.nl verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Meer dan 20% korting op de At Home Clean afwasmiddel producten. Neem een kijkje in de webshop voor de verschillende aangeboden producten.
Ajax afwasmiddel
Vertrouw op Ajax voor schone oppervlakken en vaat. Ajax heeft een volledige lijn reinigers, ontvettingsmiddelen, desinfecteermiddelen en afwasmiddelen. Kijk op voordeeldrogisterij.nl voor de aangeboden Ajax producten. Natuurlijk voor een mooie voordelige prijs met meer dan 20% korting. Dankzij deze acties kunt u altijd genoeg afwasmiddel in huis halen en uw vaat schoon houden. Zelfs aangekoekte resten is geen partij voor Ajax afwasmiddel. Maak een sopje met heet water en het afwasmiddel, laat uw vaat er in weken en de resten gaan er gemakkelijk vanaf.

Ecover afwasmiddel

Dit afwasmiddel is gemaakt van ingrediënten van plantaardige oorsprong en mineralen. Dit afwasmiddel is dermatologisch getest en zorgt er voor dat uw vaat weer heerlijk ruikt. Als u het dopje open klikt is een keer knijpen in de fles voldoende voor een schone vaat. In de webshop kunt alle aangeboden producten vinden van dit merk. U kunt goedkoop een fles aanschaffen met meer dan 20% korting. Ook is het bij deze flessen hoe meer u bestelt hoe goedkoper het wordt, kijk hiervoor op de webshop voor meer informatie.

Afwasmiddel gebruik

Laat een bak of uw gootsteen vol lopen met heet water en voeg daar uw afwasmiddel bij in zodat u een sopje krijgt. Let erop dat u niet te veel afwasmiddel gebruikt, vaak is voor een beetje vaat een klein spuitje al genoeg. Leg uw vaat in de bak met water of in uw gootsteen, zodat het even goed kan weken in het hete water. De meeste afwasmiddel producten kunt u ook prima gebruiken voor het schoonmaken van ramen of bijvoorbeeld spiegels. Dit komt omdat het afwasmiddel ontvet, en zo uw raam ook goed schoon kunt maken. Schaf dus gauw een goedkoop flesje afwasmiddel aan en u kunt makkelijk beginnen met schoonmaken.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh