Terug

Massageolie (21)

Filters

Massage olie kopen

Na een drukke werkdag of na een lange periode van stress is het fijn als uw partner een lekkere massage kan geven. En een massage hoeft helemaal niet veel te kosten. Bij Voordeeldrogisterij vindt u de voordeligste massage oliën! Zo ontspant u in heerlijke voordeel.

Massage olie wordt gebruikt bij het geven van erotische massages. De gel is vaak een olieachtige substantie die super makkelijk over de huid glijdt. De olie zorgt ervoor om goed te kunnen masseren zonder al te veel frictie tussen handen en huid. Sommige oliën zijn gemaakt van vruchten, noten en planten. Terwijl andere massage gels juist chemische stoffen als glycerine en parfum kunnen bevatten. Glycerine wordt ook veel gebruikt in zepen en geeft het product zijn gel achtige structuur. Er zijn veel diverse oliën die niet altijd dezelfde functie hoeven te hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld gels die tevens geschikt zijn als glijmiddel, terwijl andere oliën voedend werken voor de huid.

Een massage kan therapeutisch werken. Veel mensen ervaren het als een ontspanning. De wrijvingen en kneepjes, die extra soepel gaan door de massage olie, kunnen de spieren goed losmaken. Dit wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren. Ook de eventuele geur van de olie draagt bij aan een ontspannende en gelukzalige ervaring. Maar een massage kan juist ook heel spannend zijn. Denk aan erotische massages. Bij dergelijke massages worden intieme lichaamsdelen niet overgeslagen. Zo wordt er bijvoorbeeld extra aandacht besteed aan borsten, billen en geslachtsdelen. Ook kan hierbij massage gel gebruikt worden om stroefheid te voorkomen.

Wat kun je met massage olie?

Met de massage oliën bij Voordeeldrogisterij.nl zorgen ervoor dat je massage glad, soepel en prettig verloopt. Niet alleen voelt dit voor de ontvanger beter aan, ook gaat het masseren makkelijk voor de masseur. Wanneer er geen massage gel gebruikt wordt, kan huid-op-huidwrijving irritaties en ten slotte pijnlijke schuring veroorzaken. Ook wordt de huid warm door de energie die ontstaat bij de wrijving. Olie verkoelt de huid tijdens een massage. Niet alleen gaat het masseren makkelijker, sommige oliën voeden de huid ook nog eens. Hierdoor wordt de huid zacht. Voornamelijk de oliën op plantaardige basis verzorgen en verzachten. Bestel daarom voordelig en gemakkelijk bij Voordeeldrogisterij voor de heerlijkste en voordeligste massage oliën!

Erotisch masseren

Massage olie wordt vooral bij stellen nog wel eens gebruikt tijdens erotische massages. Zo’n massage kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van het voorspel. Masseer bijvoorbeeld eerst de rug, buik, benen of andere lichaamsdelen. Werk dan langzaam naar de intieme plekken van je partner toe. De meeste oliën zijn uiterst huidvriendelijk. Maar wanneer je de gel ook voor de genitale delen wilt gebruiken, kun je gaan voor een speciale 2-in-1-glijmiddel. Deze gels fungeren als massage olie en tegelijk ook als glijmiddel. Zo kun je na de massage meteen naar binnen glijden.

Tevens zijn er diverse erotische massage apparaten die het extra ontspannend maken als een Vibrator of een Dildo.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh