Terug

Toilet & Badkamer (302)

Filters

3 Tips om je badkamer te pimpen

De badkamer, we zijn er elke dag meerdere malen, misschien zelfs we vaker en langer dan we zelf in de gaten hebben. Om naar het toilet te gaan, te douchen, je tanden te poetsen of om te badderen. Badkamers zijn er in alle soorten en maten. Luxe of juist heel sober. Met of juist zonder toilet. Nieuwe en modern, of juist al wat ouder.

Vooral als je een wat oudere en misschien een iets meer gedateerde badkamer hebt kan het leuk zijn je badkamer te pimpen. Dit kan al heel gemakkelijk en hoeft helemaal niet zo heel veel geld te kosten. Hieronder vind je drie adviezen om je badkamer te pimpen

 1. Geef de badkamer een nieuwe kleur
  Een badkamer fris je makkelijk op door een nieuw laagje verf. Niet alleen het plafond en de deuren kun je eenvoudig van een leuke kleur voorzien. Ook de tegels kun je verven. Er is speciale tegelverf te koop waarmee je je badkamer makkelijk en voordelig een ander uiterlijk geeft.

Realiseer je wel dat tegels en voegen dezelfde kleur krijgen als je je tegels gaat verven. En dat het reliëf van een tegel zichtbaar blijft, maar een eventueel dessin zal verdwijnen.

 1. Koop enkele nieuwe accessoires
  Er zijn allerlei leuke accessoires te koop die je badkamer een nieuwe look geven. Koop bijvoorbeeld een nieuwe toiletbril of wc-borstel. Of geef je badkamer sfeer met nieuwe handdoeken of een leuk vloerkleed.
 1. Pimp met planten
  Het je daglicht in je badkamer? Dan is het altijd leuk wat groen in de badkamer neer te zetten. Een paar leuke planten in een paar mooie potjes doet al snel heel veel. Let er wel op dat je planten neerzet die goed tegen een omgeving kunnen die regelmatig vochtig is.

 

Geef na het klussen je badkamer nog even een goede poetsbeurt en je hebt een frisse, gepimpte badkamer.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh