Terug

Nachtrust (12)

Filters

Nachtrust supplementen aanbieding bij Voordeeldrogisterij.nl!

Een goede nachtrust is essentieel voor ons dagelijks functioneren. Nachtrust tabletten bevorderen de slaap en zorgen voor een goed concentratievermogen. Voordeeldrogisterij biedt nachtrust tabletten aan die ervoor zorgen dat u optimaal functioneert in het dagelijks leven.

Melatonine

Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Melatonine draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Voordelen van Melatonine

- Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen.
- Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.

Slapen & Fit Supplementen

Fast & slow release tabletten met een ‘sneller in slaap vallen’ laag en een ‘fit en uitgerust wakker worden’ laag. De bovenste laag wordt binnen 1 uur afgegeven en bevat 3 mg pure Melatonine: zorgt ervoor dat je sneller in slaap valt. 

De onderste laag wordt rond de nacht afgegeven, tot wel 7 uur. Deze laag bevat Passiebloem (Passiflora) wat helpt om fit en uitgerust wakker te worden. Deze laag bevat daarnaast vitamine B welke je natuurlijke energie in het lichaam activeerd en goed zijn voor het zenuwstelsel. Vitamine C levert een bijdrage als antioxidant en is gunstig voor een goede balans. Lucovitaal, effectief en voordelig!

Sleepwell supplementen

SleepWell is ontwikkeld om de kwaliteit van uw slaap te verbeteren en de tijd die u nodig heeft om in slaap te vallen te verkorten. Een krachtig natuurlijke tonic dat uw lichaam en geest helpt met diepe rust. Door de combinatie van 5 gecertificeerde ingrediënten is SleepWell een krachtige natuurlijke hulpmiddel voor de dagen dat je lichaam en geest een diepe rust nodig heeft.

Nachtrust supplementen

De tabletten zijn een natuurlijke rustgever voor lichaam en geest.

Ingredienten van nachtsupplementen:

Goudpapaver - Geeft rust in stresssituaties, helpt om zowel metaan als fysiek te ontspannen.
Haverstro - Bevat mineralen o.a. Ijzer, Mangaan en Zink, deze geven een direct gevoel van rust en ontspanning. 
Valeriaan - Een bekend ingredient die effectief van invloed is voor een gezonde slaap.
Citroenmelisse - Heeft zeer ontspannend en rustgevende eigenschappen, een echte natuurlijke rustgever!

L-Theanine

L-Theanine is een aminozuur afkomstig van een ander aminozuur, L-Glutamine, en is 100% zuiver. 
Haringkuit is een aftreksel van wilde haringkuit uit de Atlantische oceaan en bevat omega 3 vetzuren. 
Blauwe Glidkruid of scutellaria galericulata is een plant uit de lipbloemenfamilie.

Deze ingrediënten gecombineerd zorgen voor een synergetisch effect, wat betekent dat zij elkaars werking versterken voor optimaal resultaat.

Melatonine voor kinderen

Melatonine Kids van Lucovitaal draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en bij verlichting van de ervaringen van jetlag. Lucovitaal heeft Melatonine Kids ontwikkeld; een melatonine formule speciaal voor kinderen. De tabletjes bevatten een lage dosering melatonine; 0,299 mg. Daarnaast hebben deze zuigtabletjes een lekker tutti-frutti smaakje. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh