Terug

Scheermesjes voor Hem (127)

Filters

Gillette & Wilkinson scheermesjes voor hem in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij


Scheren is een persoonlijke keuze. Voor het stylen en scheren van je baard biedt Voordeeldrogisterij daarom een breed assortiment van scheermesjes aan die aansluiten bij deze keuze. Alle mesjes zijn voorzien van eigenschappen die zorgen voor een snelle maar comfortabele scheerbeurt. Tevens passen bijna alle scheermesjes van Gillette en Wilkinson door de brievenbus. Thuis zijn zal dus niet nodig zijn.

Een mooi glad gezicht

Het zijn niet alleen de vrouwen die van een mooi glad gezicht bij mannen houden. Het is erg netjes en komt zeer betrouwbaar over. Een slecht geschoren huid is erg onaantrekkelijk voor veel mensen. Je scoort er absoluut geen plus punten mee. Een goede set scheermesjes in huis is daarom ook geen overbodige luxe voor een man. De beste scheermesjes zijn bij ons te bestellen.

Scheermesjes aanbieding

Voordeeldrogisterij.nl heeft altijd scheermesjes in de aanbieding. We bieden alle scheermesjes voor mannen tegen een prijs die veel goedkoper is dan in de winkel. Naast de verkoopprijs heeft Voordeeldrogisterij ook vaak aanbiedingen van jouw favoriete scheermesjes. Goedkope scheermesjes zijn te vinden bij Voordeeldrogisterij.nl.

Gillette scheermesjes aanbieding

Voordeeldrogisterij heeft altijd goedkope scheermesjes, zo ook de beste scheermesjes van Gillette. De Gillette scheermesjes zijn altijd in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij.nl. Gillette staat voor gemak, comfort en kwaliteit. De Gillette scheermesjes gaan vaak langer mee dan de scheermesjes van de concurrenten. De Gillette scheermesjes die we in de aanbieding hebben zijn:

-          Gillette Fusion

-          Gillette Fusion Power 

-          Gillette Fusion ProGlide 

-          Gillette Fusion ProGlide Flexball

-          Gillette Fusion Proshield

-          Gillette Mach 3

-          Gillette Mach 3 Turbo 

-          Gillette M3 Power Sensitive

-          Gillette Sensor Excel 

-          En nog veel meer

De mesjes van Gillette Fusion, Gillette Fusion Power, Gillette Fusion Proglide, Gillette Fusion Proglide Power en de Gillette Proshield passen op alle Gillette Fusion houders. Ook de scheermesjes van de Gillette Mach3, zoals de Gillette Mach 3 turbo, passen op alle Gillette Mach 3 houders. De Gillette Contour Plus passen beide op de Gillette Contour houder. Hetzelfde geldt voor de Gillette Sensor en Gillette Excel mesjes. Deze passen beide op de houder van Gillette Excel. De Gillette GII en de Gillette GII plus mesjes passen op de Gillette GII houder.

Nieuwsgierig geworden en wil je de Gillette scheermesjes bestellen? Voordeeldrogisterij heeft de beste scheermesjes voor jou!   

Wilkinson scheermesjes aanbieding

De Wilkinson scheermesjes zijn net als de Gillette scheermesjes altijd in de aanbieding bij ons. De goedkope scheermesjes van Wilkinson zijn van goede kwaliteit en bezorgen je een gladde huid. De goedkope scheermesjes die we in ons assortiment hebben zijn:

-          Wilkinson Quattro

-          Wilkinson Quattro Titanium

-          Wilkinson Quattro Titanium Precision  

-          Wilkinson Hydro 3 

-          Wilkinson Hydro 5 Power Select 

-          Wilkinson Protector 3 

-          Wilkinson Protector 3D Diamond

-          Wilkinson Xtreme 3  

-          Wilkinson Fx Diamond 

-          Wilkinson Sword Classic

De beste scheermesjes van Wilkinson kun je bestellen bij ons!

Goedkope scheermesjes bestellen

Het woord goedkoop krijgt pas echt betekenis bij Voordeeldrogisterij! Maar bij ons is het ook een feit. We verkopen de beste scheermesjes voor mannen voor een zeer scherpe prijs. We weten zeker dat je een interessante aanbieding kunt vinden op onze website. Naast een groot aanbod hebben we ook een aantrekkelijk geprijsd aanbod.

Goedkope scheermesjes bestellen kan bij Voordeeldrogisterij. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh