Terug

Barbecue, Grill & Gourmet (54)

Filters

Een goedkope barbecue kopen? Dat kan bij Voordeeldrogisterij!

De zomer komt er weer aan, dit betekent hoge temperaturen en daar hoort een barbecue natuurlijk bij! Er gaat natuurlijk niets boven een gelegenheid om te barbecueën of te grillen in de zomer. Voordeeldrogisterij biedt goedkope barbecue- en grillsets aan die op verantwoorde wijze vlees en groenten bereiden. De nieuwste innovaties op het gebied van barbecue en grill tref je bij Voordeeldrogisterij. Vaak moet je veel geld neer leggen voor een barbecue, Voordeeldrogisterij verkoopt goede kwaliteit barbecues maar dan tegen een zéér lage prijs. Zo hebben wij verrijdbare barbecues, houtskool barbecues, grillplaten, tafelbarbecues en een professionele  barbecue. Dus wil je een goedkope bbq kopen? Voordeeldrogisterij heeft de beste goedkope barbecue voor jou!

Verrijdbare barbecues

Een verrijdbare barbecue is handig , je kunt de barbecue makkelijk verplaatsen en dus altijd neerzetten waar jij wilt! Wij hebben verschillende verrijdbare barbecues en er is dus keuze genoeg! De volgende goedkope barbecues hebben wij onder andere in ons assortiment:

-          Barbecue Collection - Verrijdbare Stalen Barbecue

-          BBQ Collection - Houtskoolbarbecue

-          BBQ Collection Flamemaster Professionele Barbecue - 3 Branders

Een verrijdbare barbecue komt dus altijd van pas, wil je een goedkope barbecue kopen? Neem dan eens een kijkje op onze site en je zult dé barbecue vinden die perfect bij jou past!

Houtskool barbecues

De traditionele vorm van barbecueën is met een houtskool barbecue, veel mensen geven daarom ook nog steeds de voorkeur aan een houtskool barbecue. Een stuk vlees krijgt de bekende rokerige smaak dat komt doordat het vuur direct aan de onderkant brandt. Een houtskool barbecue is er in verschillende groottes en met of zonder deksel. Wij hebben veel goedkope barbecues die op houtskool werken in ons assortiment. De houtskool barbecues die wij in ons assortiment hebben zijn:

-          Green Arrow Houtskool Barbecue - Ø44 x 70 cm

-          Trebs Draagbare Houtskool Barbecue - 35 cm

-          BBQ Collection - Houtskoolbarbecue

Als je een goedkope bbq wilt kopen die op houtskool werkt heb je in ieder geval keuze genoeg bij ons.

Tafelbarbecues

Barbecueën is leuker als je lekker makkelijk aan de tafel kunt grillen, zonder dat iemand de hele tijd moet weglopen naar een barbecue. Een tafelbarbecue heeft geen onderstel, waardoor je hem gemakkelijk op de tafel kunt zetten.

Wij hebben verschillende grill platen in ons assortiment en twee hele mooie tafelbarbecues. De twee tafelbarbecues die wij hebben zijn:

-          Cuisinier Deluxe Elektrische Tafelbarbecue BBQ - 1250W

-          Cuisinier Elektrische Tafelbarbecue - 2000W BBQ

Altijd al een goedkope bbq willen hebben in de vorm van een tafelbarbecue? Wij hebben die voor je!

Professionele barbecue

De professionele barbecue is een luxe uitziende 3-pits uitziende barbecue. De goedkope barbecue werkt op gas en heeft een extra grote kookhoek met 2 handige zijtafels. De goedkope barbecue heeft een groot grilloppervlak, hierdoor kun je met veel mensen tegelijkertijd barbecueën. Aan de onderkant heeft hij zelfs nog 2 wielen waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden. Deze professionele barbecue is een perfecte goedkope bbq voor iedereen!

Wil je goedkope bbq kopen? Neem dan is een kijkje op Voordeeldrogisterij en je zult een goedkope bbq vinden met goede kwaliteit. Dus bbq kopen? Voordeeldrogisterij!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh