Terug

Vaatwas (64)

Filters

Goedkope vaatwasmiddel / vaatwastabletten koop je bij Voordeeldrogisterij


Om de vaat goed schoon te krijgen, gebruik je vaatwasmiddel. Er zijn 3 soorten vaatwasmiddel, je hebt vaatwastabletten, vloeibaar vaatwasmiddel en vaatwaspoeder Naast wasmiddel heeft een vaatwasser ook onthardingszout en glansspoelmiddel nodig. Je kunt ervoor kiezen om dit allemaal los toe te voegen of te combineren in een alles-in-1-vaatwastablet.

Vaatwastabletten

Tegenwoordig zijn de meeste vaatwastabletten verpakt in een wateroplosbaar folie, dat oplost in het warme water van de vaatwasser. Deze vaatwastabletten hoef je dus niet uit de folie te halen, maar kun je met folie en al in de vaatwasser doen. Op de verpakking staat aangegeven of de folie verwijderd moet worden. Wij bieden goedkope vaatwastabletten aan van verschillende merken.
Houd vaatwastabletten buiten bereik van kinderen. De vorm en soms ook de kleuren van vaatwastabletten maken ze erg aantrekkelijk voor jonge kinderen. Er komen dan ook vergiftigingen met vaatwastabletten voor, waarbij het meestal gaat om kinderen die (delen van) vaatwastabletten opeten. Houd vaatwastabletten daarom altijd buiten bereik van kinderen.

Vaatwaspoeder

Het grote voordeel van vaatwaspoeder is dat je heel nauwkeurig de dosering kunt bepalen. Een ander voordeel van vaatwaspoeder is dat het goedkoper is dan tabletten.
Goedkope vaatwastabletten in ons Assortiment
Bij voordeeldrogisterij.nl verkopen wij vaatwasmiddelen in verschillende vormen Poeder, tabletten en vloeibaar voor een goedkope prijs.
Verschillende merken vaatwasmiddelen zijn bij ons in het assortiment te vinden:
· Finish
· Sun
· Calgon
· Ecover
· Frosch

Sun vaatwastabletten

De nieuwe Sun vaatwastabletten op onze website hebben een verbeterde werking. Met de Sun vaatwastabetten is voorspoelen niet meer nodig. Sun vaatwastabletten Verwijderem hardnekkige vlekken en zorgt voor een uitstekend schone vaat. Te gebruiken in combinatie met Sun Zout en Sun Spoelglans.

Vloeibaar vaatwasmiddel

Vloeibaar vaatwasmiddel is een geconcentreerde vorm van vaatwasmiddel. Je hebt in gebruik dus minder nodig voor hetzelfde was resultaat dan met vaatwaspoeder en de verpakking is vaak kleiner. Hierin schuilt wel het gevaar dat je snel te veel vaatwasmiddel gebruikt. Kijk dus altijd goed op de verpakking van je wasmiddel voor de juiste dosering. Ook kan het vaak wassen op lage temperatuur met vloeibaar wasmiddel ervoor zorgen dat je machine gaat stinken, omdat niet alle resten van het vaatwasmiddel goed worden weggespoeld.

Een jaar lang Dreft platinum Vaatwastabletten Pack - Lemon 270 Vaatwastabletten

Bespaar in 1 klap ruim €30 met de Dreft platinum vaatwastebletten jaarpack. Ontvang nu voor meer dan een jaar vaatwastabletten zodat u genoeg heeft voor het hele jaar. Wie wilt er nou geen goedkope vaatwastabletten.

Glansspoelmiddel

Als uw vaat minder glimmend uit de vaatwasmachine komt dan u voor ogen had, komt dit vaak niet doordat de vaat niet goed is schoongemaakt. Wat wel het geval is, is dat etensresten die tijdens de cyclus zijn losgeraakt door de vaatwasmachine zijn gespoeld en aan het einde van een programma op borden, glaswerk en bestek komen te zitten. Tijdens de spoelcyclus wordt het glansspoelmiddel met het water langs de vaat gespoeld. Het glansspoelmiddel wordt dan geactiveerd om uw borden, glaswerk en bestek tegen aanhechting van dit vuil te beschermen. Glansspoelmiddel zorgt voor een beschermende laag tussen de etensresten en uw vaat, waardoor etensresten en minerale bestanddelen zich niet opnieuw aan uw vaat kunnen hechten en deze meteen na de eerste wasbeurt schoon uit de machine komt. Bij de voordeeldrogisterij verkopen wij zowel los glansspoelmiddel als vaatwastabletten met glansspoel samengevoegd. Wij hebben onder andere sun vaatwastabletten waarin ook glansspoelmiddel is verwerkt.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh