Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Voordeeldrogisterij hechten wij veel waarde aan mens en maatschappij. We vinden het belangrijk om bewust om te gaan met onze leefomgeving en willen onze impact op het milieu zo klein mogelijk houden. Hieronder lees je wat wij doen voor een beter werkklimaat en de stappen die wij nemen om onze voetafdruk te verminderen.

 

Minder karton

Wij streven ernaar om slimmer met karton om te gaan en minder weg te gooien. Hierdoor kan het zijn dat je je bestelling ontvangt in een verzenddoos van één van onze fabrikanten. Dit betekent niet dat we minder zorgvuldig met je bestelling omgaan. Je pakketje wordt altijd met dezelfde zorg ingepakt en verzonden!

 

Diversiteit & inclusiviteit

Wij vinden dat iedereen op de arbeidsmarkt een kans verdiend. Daarom werken wij óók met mensen die soms wat meer begeleiding nodig hebben en personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

'Tweede kans' producten

Wij willen zoveel mogelijk voorkomen dat producten die nog goed zijn zomaar weggegooid worden. Soms ontvangen we artikelen van onze leveranciers waarvan de doos kapot is. Deze producten zijn vaak nog prima te gebruiken. In plaats van deze weg te gooien willen wij deze producten een 'tweede kans' geven. We bieden ze dan aan tegen een scherpere prijs. Op deze 'tweede kans' artikelen kunnen wij echter geen regulier retourrecht aanbieden. Wel heb je 7 dagen de tijd om te testen of alles naar behoren werkt.

 

Zonne-energie

Op het dak van ons bedrijfspand hebben wij 90 zonnepanelen laten installeren. Hierdoor kunnen onze magazijnen en kantoren volledig functioneren op zonne-energie.

Voor alle andere vragen

Bel ons

ma-vr 10:00 t/m 17:00 uur

038 - 4607121

E-mail

Binnen 1 werkdag antwoord

[email protected]

Social media

Social media

4.8Review LogoWij scoren een 4.8 op Google

Voordeeldrogisterij.nl

Marconistraat 1A
8013 PK Zwolle Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking