Terug

Afvoer Ontstopper (19)

Filters

Gootsteen

Een gootsteen is een diepe bak wat meestal in het aanrecht zit verwerkt. Het is een opvangbak voor water. Meestal zit er een waterkraan boven. Gootstenen hebben ook accessoires nodig om goed te kunnen functioneren. Denk hierbij aan een Gootsteendop of een gootsteenontstopper. Het zijn allemaal benodigdheden die u nodig zult hebben met het gebruik maken van een gootsteen. Gootsteen is een belangrijk punt in uw keuken, u zet uw vieze vaat erin, giet uw pasta af of maakt uw vaat schoon in uw gootsteen. Daarom is het handig om uw gootsteendop of gootsteenonstopper altijd bij de hand te hebben. Op voordeeldrogisterij hebben wij een assortiment vol met gootsteen accessoires! Een gootsteen is een bak, vaak rond of rechthoekig. 

Vaak bestaat de gootsteen uit metaal. Ze worden meestal gebruikt in de keuken of badkamer. Een spoelbak heeft gewoonlijk één of twee kranen, de kranen hebben zoals gebruikelijk koud en warm water. Ook heeft een spoelbak een afvoer en beveiliging tegen overlopen. De afvoer kan meestal gesloten worden. Een gootsteen kan ook verstopt raken, hierdoor kan de leiding het niet aan en verstopt het. Daarom is het niet handig om uw etensresten in uw gootsteen achter te laten. Daarom is de gootsteendop super handig zodat er geen ontstopping plaatsvindt. Als de gootsteen wel verstopt is het ook handig om een gootsteenontstopper in huis te hebben, hierdoor bent u altijd voorbereid op een verstopping.

Gootstenen komen in verschillende vormen en maten. Ook kunnen gootstenen uit meerdere materialen gemaakt worden. Daarom hebben gootstenen ook aparte zorg nodig om hun in topconditie te houden. En voor deze producten bent u bij Voordeeldrogisterij een het juiste adres.                 

Voorkom verstopping en vang voedselresten en haren gemakkelijk op met de gootsteen artikelen van Voordeeldrogisterij! 

Hier enkele producten die handig zijn voor uw gootsteen, zodat u nooit meer in de problemen komt vanwege uw gootsteen.

Benson Gootsteendop 44mm + Ketting 30 cm

De Benson Gootsteendop gebruik je als je de spoelbak wilt vullen met water om te kunnen afwassen of voor iets anders. Je stopt de dop in de spoelbak en het water kan niet door de gootsteen. Je krijgt er ook een handige ketting van 30 cm erbij, zodat je de dop er weer gemakkelijk uit kunt trekken.

Lifetime Gootsteenontstopper - Pomp

De Lifetime Gootsteenontstopper Pomp is ontworpen voor krachtig ontstoppen van ophopingen zonder dat u schadelijke chemicaliën hoeft te gebruiken. Deze gootsteenontstopper is voorzien van een comfortabel handvat zodat u uw handen niet bezeerd door het gebruik van deze ontstopper. De ontstopper is te gebruiken voor een gootsteen en toilet. 

Gootsteenzeef - Siliconen/RVS 

Met de Gootsteenzeef - Siliconen/RVS verkom je verstopping en vang je gemakkelijk voedselresten op. De Gootsteenzeef is makkelijk te legen door te trekken aan de knop. Kleur wordt uit assortiment geleverd.

Specificaties:

✔ Doorsnede buitenzijde 11 cm 

✔ Doorsnede silicone inzet 7 cm 

✔ Diepte 3 cm 

Gootsteenzeef - Jumbo Universeel 

De Gootsteenzeef - Jumbo Universeel is gemaakt van kunstof materiaal en past bijna in iedere gootsteen! Door deze gootsteenzeef te gebruiken voorkom je verstopping en vang je gemakkelijk voedselresten op.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh