Terug

Voor Haar (11)

Filters

Opzoek naar goedkope mini verpakkingen?

Onze mini verpakkingen zijn praktisch voor u als u een weekendje weg gaat, een dagje weg gaat of op vakantie gaat. In het vliegtuig is het toegestaan uw mini verpakking in uw handbagage mee te nemen. Het is makkelijk om mini verpakkingen mee te nemen in plaats van een grote fles. Wij bieden mini's van 16 ml aan dit is een zeer praktisch formaat, maar ook bieden wij meerdere formaten aan bij het gebruik van mini’s als tandpasta, deodoranten, shampoo, conditioner en nagellak. Ons mini variant kunt u overal mee naartoe nemen waardoor u geen dag zonder zit. Bijvoorbeeld met Prodent tandpasta zorgt u dat u er altijd mee kan poetsen Dit geldt ook voor onze andere mini’s. Mocht u nog even snel uw nagels willen lakken voor een feestje, gebruik dan onze mini. Het gebruik maken van een mini verpakking is goed voor het uitproberen van nieuwe producten.

Prodent tandpasta White now triple power min- 16 ml

De Prodent tandpasta is klinisch bewezen dat deze zelfs na 1 goeie poetsbeurt uw tanden witter maakt. Het resultaat is zichtbaar te zien na het poetsen omdat er een geheim zit in de tandpasta. Het geheim van de tandpasta is Blue light technology van Prodent. Hierbij begint het geweldige blauwe schuim goed te werken tijdens het poetsen, zodat er na uw poetsbeurt duidelijk een verschil zichtbaar is wanneer u glimlacht.

Kenmerken van onze Prodent Tandpasta White Now Power mini

Het is bewezen dat de Prodent Tandpasta goed zijn werk doet, omdat uw tanden al witter zijn geworden na één poetsbeurt. Het geheim zit inde Blue Light Technology wat erin verwerkt is. U bent met een mini altijd voorzien van tandpasta en een waarvan u weet dat het goed resultaat belooft. De Prodent tandpasta is een goed gebruikte tandpasta die tandplak en tandsteen voorkomt. Ook is de tandpasta geschikt voor kinderen.

Vind de ideale mini verpakking die bij u past!

Ontdek de aanbiedingen op onze site en zie hoe u snel en gemakkelijk goede en zeer goedkope mini verpakkingen in huis kunt halen. Het is prettig om te weten, dat we zeer scherpe prijzen hanteren, alles bij u thuis bezorgen en bij brievenbuspost zelfs geen bezorgkosten rekenen. Het woord goedkoop krijgt pas echt betekenis bij de Voordeeldrogisterij! Maar bij ons is het ook echt een feit. We verkopen de beste en de goedkoopste mini verpakkingen, en dat voor een zeer scherpe prijs. We weten zeker dat u een interessante aanbieding kan vinden op onze website. Naast een groot aanbod hebben we ook nog eens een aantrekkelijk geprijsd aanbod. We zijn ervan overtuigd dat we ook exact de mini verpakking hebben waar u naar op zoek bent. We hebben vele duizenden tevreden klanten welke maandelijks (zo niet wekelijks) hun nieuwe bestellingen op onze site plaatsen. We weten goed wat onze klanten willen, wat ze hiervoor willen betalen en ook welke service ze verwachten. Wij zijn ook jou graag van dienst met onze producten. Door de zeer voordelige prijzen hebben de producten op onze site ook een fantastische prijs kwaliteit verhouding! U krijgt waar voor je geld bij de Voordeeldrogisterij.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh