Terug

Natuurlijke Middelen (8)

Filters

Natuurlijke Middelen

Natuurlijke middelen hebben een natuurlijke oorsprong en beschikken daarom specifiek hun krachten door hun natuurlijke inhoudsstoffen. Natuurlijke middelen zijn erg handig voor het stimuleren, reguleren en activeren van lichaamsfuncties en hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Wij verkopen goedkope natuurlijke middelen voor de beste verzorging!

Kruiden, planten en de klassieke homeopathie zijn de meest bekende natuurlijke middelen op het gebied van geneeskrachtige middelen. ook beginnen oliën, celzouten en voedingssupplementen steeds bekender te worden.

Ook kun je natuurlijke middelen gebruiken voor het bestrijden van zilvervisjes. Het bestrijden van zilvervisjes op een natuurlijke manier heeft het voordeel dat er geen onafbreekbare pesticiden in het grondwater of ecosysteem terechtkomen. En de chemische middelen die u waarschijnlijk normaal gebruikt om zilvervisjes te bestrijden, zijn natuurlijk ook slecht voor uw gezondheid. Vaak verwacht men niet zoveel natuurlijke producten, maar toch zijn natuurlijke producten zeer krachtig van hunzelf. In de pure vorm moet men uitkijken voor deze oliën.

Bekijk hieronder de beste merken binnen het assortiment van Voordeeldrogisterij als het gaat om goedkope natuurlijke middelen!

Weleda Avena Valeriana (50ml)

Avena Valeriana druppels zorgt dat u kalmeert en brengt u tot rust bij nervositeit en slaapproblemen. Deze druppels zijn nu voordelig te verkrijgen bij voordeeldrogisterij.nl voor een goedkope prijs!

Werking:

In de druppels werken drie verschillende planten samen die een kalmerende en rustgevende werking hebben. Koffie (homeopathisch extract), hop en haver zorgen voor ontspanning en bevorderen het inslapen. De druppels werken ook overdag rustgevend zonder verlies van concentratie en helderheid.

Gebruik:

Bij nervositeit: 3-4 maal per dag 15-20 druppels innemen. Bij inslaapstoornissen is het handig om 20 tot 40 druppels voor het slapengaan innemen. Kinderen van 6 tot 12 jaar halve dosering, kinderen jonger dan 6 jaar een kwart tot halve dosering. Jongeren vanaf 12 jaar krijgen de normale dosering. De druppels kunnen worden ingenomen met wat water (een eetlepel of een half glas).

Wanneer speciaal?

* Als je je snel onrustig en gespannen voelt
* Als je helder en kalm wilt blijven tijdens een belangrijke vergadering of sollicitatiegesprek
* Als je examenvrees hebt
* Als je moeite hebt met inslapen omdat je ligt te malen
* Als je kinderen vaak druk en onrustig of overmatig actief zijn

Lucovitaal Anti-Jeuk Crème - 50 ml

Met de Lucovitaal Anti-Jeuk Crème - 50 ml is krabben niet meer nodig! Je huid is na het gebruik van deze crème helemaal jeukvrij. De anti-jeuk crème wordt gebruikt om de hoeveelheid lipiden in de hoornlaag van de huid te verhogen zodat het de geïrriteerde en jeukende huid verzacht. De anti-jeuk crème is een olie-in-water emulsie en wordt daarom eenvoudig en snel opgenomen in de huid. De actieve ingrediënten in de lipide laag worden geleidelijk vrijgegeven (time-released), waardoor de huid lange tijd gevoed en beschermd wordt, gedurende de hele dag lang! Deze Anti-Jeuk crème is nu voordelig te verkrijgen bij voordeeldrogisterij.nl!

Geschikt voor:

- Xerosis
- Roodheid
- Jeuk
- Schilfers
- Droge huid

Gebruiksadvies:

Masseer de anti-jeuk crème grondig in de huid, totdat de huid stijf begint te voelen.

Dermaforte Anti-Jeuk Crème is vrij van:

- Parfum
- Kleurstoffen
- Parabenen
- Minerale oliën
- Cortisone
- Hormonen

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh