Terug

Giftsets (8)

Filters

Wat zijn sexy cadeaus?

De sexy cadeausets zijn bedoeld om als cadeau te geven aan volwassenen. De cadeausets bestaan uit massagepakketten die meerdere bondage en seksspeeltjes bevatten. De cadeausets hebben een romantisch en erotisch karakter. Hiermee kan de intimiteit binnen een relatie toenemen.

Voor wie zijn deze erotische cadeau sets bedoeld?

Met sexycadeaus kan je jouw liefdesleven intiemer maken en kan de relatie toenemen. Je kan een sexy cadeau geven om iets goeds te maken met je partner of als je een keer wat nieuw wilt beleven in je slaapkamer of ergens anders. Een giftset heeft als voordeel dat je meerdere erotische producten voor een voordelige prijs kan kopen. De cadeausets zijn erg leuk om te geven voor een feestdag als kerst of Valentijnsdag.

Welke verschillende cadeaupakketten zijn er?

Erotische cadeau sets

De erotische cadeaus bestaan uit verschillende setjes van seks- en bondage artikelen. Dit pakket is bedoeld voor mannen en vrouwen. Er is namelijk genoeg keus uit erotische artikelen die het pakket bied. Je vind in het erotische cadeau pakket onder andere penisringen, vibrators, kietelaars, seksdobbelstenen en boeien terug.

Kinky cadeaus sets

De kinky cadeaus bestaan uit verschillende setjes van speeltjes en instrumenten voor bondagespel. Met weinig ervaring voor BDSM zijn deze pakketten ideaal voor jou om een keer mee te experimenteren. De speeltjes zijn over het algemeen vanaf een beginnende gebruiker afgesteld. Je vind in het kinky cadeau pakket onder andere zweepjes, boeien, oogmaskers en bondage touwen terug.

Massage cadeau sets

De massage cadeaupakketten laten je kennis opdoen van meerdere massage producten. De pakketten bestaan uit meerdere artikelen en zijn makkelijk in je koffer te doen om mee op reis te nemen. Je vind in het massage cadeau pakket onder andere massage oliën, aanbreng veertjes, poeders en bodylotions terug.

Speeltjes cadeau sets

De speeltjes cadeaupakketten bestaan uit meerdere en verschillende seksspeeltjes waarmee je erotische momenten kan beleven alleen of met een partner. Je vind in het speeltjes cadeau pakket onder andere seksspeeltjes terug als verschillende soorten dildo’s, vibrators, penisringen en vaginaballetjes.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh