Terug

Kruiden (4)

Filters

Kruiden supplementen extra voordelig bij Voordeeldrogisterij.nl!

Kruiden supplementen kunnen een aanvulling zijn op je voedingspatroon. Kruiden hebben allemaal hun eigen unieke eigenschappen en in combinatie kan het elkaar ook versterken.

Vitamine C

Vitamine C bevordert de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, zorgt voor het behouden van sterke botten en een sterk gebit en zorgt voor een goede weerstand. Vitamine C is onder meer nodig voor het immuunsysteem en bij het lichamelijke weerstand. De vorming van collageen: het proteïne-achtige hoofdbestanddeel van losmazig bindweefsel en verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Gezonde botten, tanden & bloedvaten.

Zink supplementen

Deze All in One Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem. Zink is betrokken bij de opbouw van eiwitten en zorgt voor de groei en vernieuwing van weefsel. Zink zorgt voor vertraging van veroudering, geeft meer kracht en prestatievermogen, geeft een boost aan je immuunsysteem en nog meer. 

B12 vitamine supplementen

Vitamine B12 is nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. 

Rode bloedcellen zijn nodig om zuurstof in je bloed te vervoeren. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Vitamine B12 zit alleen in dierlijke producten, zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren.

Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl is erg belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde levensstijl. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders aangegeven staat. Raadpleeg een deskundige voordat u supplementen gaat gebruiken bij zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Glucosamine Chondroïtine

Glucosamine en chondroïtine zijn bestanddelen van Bindweefsel en kraakbeen. Bestel dit supplement nu zéér voordelig bij Voordeeldrogisterij. Glucosamine is een lichaamseigen stof die wordt gebouwd uit glucose en het aminozuur glutamine. Glucosamine Sulfaat is een goede opneembare vorm van Glucosamine. Chondroïtine sulfaat is een glycosaminoglycaan dat van nature in kraakbeen wordt aangetroffen. 

Kruidenbitter

Maria Treben / Schwedentropfen is een Zweeds kruidenbitter werkt bloedzuiverend en ontslakkend. Je ruimt er alle winterafval in je lichaam mee op. Op die manier voorkom je allerlei kwalen. Een kuur met Zweeds Kruidenbitter kan uitputting, lusteloosheid en vermoeidheid sterk verminderen. Zweeds kruidenbitter werkt bloedzuiverend en ontslakkend. Je ruimt er alle winterafval in je lichaam mee op. Op die manier voorkom je allerlei kwalen. Een kuur met Zweeds Kruidenbitter kan uitputting, lusteloosheid en vermoeidheid sterk verminderen.

Cranberry supplementen

Deze All in One Cranberry Supplement bevat het cranberry-extract. Daarnaast bevat deze complete formule Guldenroede, Beredruif en acerola-extract. Ook is Lactobacillus toegevoegd. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl is erg belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde levensstijl. 

Scutellaria supplementen

All in one Scutellaria geeft pollen minder kans doordat het een verzachtende werking heeft op de luchtwegen. Scutellaria zorgt ervoor dat je vrijer kunt ademen als er pollen in de lucht zijn. Scutellaria heeft een positieve werking bij sterke geestelijke druk en inspanning. 

Gla supplementen

Gla komt uit de borage plant en komt eigenlijk niet voor in de dagelijkse voeding. GLA heeft een gunstig effect op de huid en helpt bij menstruatieklachten. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh