Terug

Witte tanden / tanden bleken (21)

Filters

Tanden bleken? De beste tandenbleeksets in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij!

Mooie witte tanden wilt iedereen wel, maar door de jaren heen worden je tanden steeds iets minder mooi van kleur. Door alles wat je eet kunnen je tanden worden aangetast. Je tanden bleken kan daar een goede oplossing voor zijn. De tanden worden tinten lichten en krijgen weer meer de natuurlijke kleur van vroeger.

Wil je jouw tanden bleken? Er zijn veel manieren om thuis je tanden te bleken. Voordeeldrogisterij heeft veel producten waarmee jij thuis je tanden kunt bleken. Goedkoop tanden bleken dankzij Voordeeldrogisterij.

Tandpoeder in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij!

Wil jij je tanden witter maken? Dan is tandpoeder echt iets voor jou! De poeder die Voordeeldrogisterij in het assortiment heeft is 100% naturel. De poeder is gemaakt van houtskool en kokosnoot schelppoeder gemengd met een verfrissende muntsmaak De poeder verwijdert blekken en verkleuring van het oppervlak van je tanden. De whitening poeder maakt geen gebruik van chemicaliën en is veganistisch. De tandpoeders die we in ons assortiment hebben zijn:

-          Groomarang Activated Whitening Tanden Poeder 50g

-          Groomarang Activated Whitening Tanden Poeder - For Her 50g

De tandpoeder is een makkelijke manier om witte tanden te krijgen. Dus wil je thuis tanden bleken? Onze tandpoeder is een goede tandenbleker.

Professioneel tandenbleekset in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij!

Als je vaker je tanden wilt bleken is het verstandig om een tandenbleekset aan te schaffen. De tandenbleeksets zijn een perfecte manier om weer mooie witte tanden te krijgen. Tanden witter maken? Voordeeldrogisterij heeft verschillende sets die jouw tanden witter maken.

-          Rio DCWH7 Professional - Tandenbleek Set

-          Rio Professional Tandenbleker - Refill kit

Bij de Professional Tandenbleker – Refill Kit zitten 5 mondstukken en 5 keer een bleekgel. Je hoeft niet meer onzeker te zijn over je tanden omdat je nu zelf makkelijk je tanden kunt bleken met Rio.

Dankzij de Rio DCWH7 Professional kun je op een snelle, veilige en eenvoudige manier je tanden bleken. De tandenbleker is ideaal om verkleuring en veroudering aan je tanden op te lossen. De tandenbleker heeft 2 behandelingsstanden, vijf keer een whitening gel, 4 mondstukken waardoor dit apparaat geschikt is voor 4 personen.

Na de behandeling zijn je tanden al witter. Hoe donkerder je tanden, hoe vaker je jouw tanden moet behandelen voor een mooie witte glimlach.

Allebei de tandenbleeksets zijn in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij.

Andere tandenblekers in de aanbieding bij Voordeeldrogisterij!

Voordeeldrogisterij heeft nog veel meer in het assortiment als het gaat over tanden bleken. De overige producten die we in ons assortiment hebben zijn:

-          SuperWhite Original Blanchi-Dent vervangingspasta

-          Groomarang Activated Bamboo Charcoal - Whitening Tandpasta 50g

-          Glamza LED Tandenbleker

-          Perl Weiss Tandenbleekset - Bleaching Weiss 

-          Adore - Polar White Tandenbleker

-          iWhite Polisher - Instant Teeth Whitening

-          iWhite2 Tandverzorging - Instant Whitening Kit - 10 Stuks

We hebben dus veel producten als het gaat over een tanden bleken. Wil je witte tanden? En wil je thuis tanden bleken? Wij hebben het beste product voor jou! 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh