Terug

Opbergen (15)

Filters

Opbergen

Iedereen heeft dit vast wel eens meegemaakt: Je komt thuis en het is een grote zooi! Dan weet je dat het weer tijd is om op te ruimen, maar je hebt er totaal geen zin in. Bij de meeste gezinnen vooral met kinderen is het na twee dagen alweer raak dat het hele huis weer een rotzooi is. Bij voordeeldrogisterij.nl verkopen wij daarom onder andere goedkope opbergdozen en rekken waar je al je spullen in kwijt kan, en alles mooi opruimt is.

Er zijn 6 opruim regels die wij je hier laten zien voor papier, kleding, knutselspullen en de vaat.

De eerste regel is: Het verschil tussen sorteren en opruimen

Als allereerst sorteer je al je rommel uit, en daarna ga je alles opruimen. Bedenk dan ook ‘’Heb ik dit nog nodig?’’ Als je dit niet doet verander je eigenlijk gewoon de plek van de rommel wat je soms geen eens meer nodig hebt! Opruimen houdt in dat je de beste plek zoekt voor die dingen die je om een goede reden bijhoudt. De meeste mensen gooien al hun rommel op een andere plek neer, maar dat is natuurlijk geen opruimen.

Regel nummer 2: Ruim de spullen op waar ze horen.

Stel dat je gaat douchen voordat je naar bed gaat. Dan heb je gedoucht en dan heb je natuurlijk een handdoek nodig, normaal gooi je die dan op de grond en doe je er later wel wat mee maar het is veel handiger en scheelt veel meer tijd als je een rek of een bak klaar hebt staan, dan is het direct opgeruimd!

Regel nummer 3: Ruim op zoals je zelf het prettigst vind.

Als je bijvoorbeeld een kleine zitkamer hebt, waarom prop je je buffetkast dan vol met een servies dat je maar één keer per jaar gebruikt? En dan moet je op zoek naar een plaats om je printerpapier en videospelletjes op te bergen (want je pc staat in je zitkamer, en je speelt vanuit je luie stoel). Zet dus dat servies rustig ergens boven in een kast, zodat je meer plaats hebt in je buffetkast. Veel praktischer voor het hele gezin! Zo blijft er meer ruimte over.

Regel nummer 4 zorg niet voor teveel gedoe

Berg je de afstandsbediening van de televisie op in een diepe doos met een deksel achter een grote vaas op een legplank in een afgesloten kast? Natuurlijk niet. Dat is veel te veel gedoe! Onthoud deze regel: Hoe minder handelingen om een voorwerp te nemen of op zijn plek te leggen, des te meer kans dat het opgeruimd wordt en blijft. Hou het simpel.

Regel nummer 5: Een etiketteermachine gebruiken

Hiermee plak je overal etiketten op de spullen en daarom kan je gewoon alles eenvoudig terug vinden. Doordat je alles sorteert weet je gewoon precies waar alles weer ligt.

Regel nummer 6: Hou er rekening mee of de spullen nog wel relevant zijn en of ze nog wel gebruikt worden.

Hoe vaker je een voorwerp gebruikt, des te dichterbij berg je het op. Logisch, toch? Laten we die redenering nog wat verder doortrekken. Als je die regel volgt, vloeit daaruit voort dat voorwerpen die je niet zo vaak gebruikt… niet zo dichtbij moeten worden opgeborgen. Anders liggen ze toch maar in de weg en nemen ze kostbare opbergruimte in. Neem als voorbeeld een garderobe kast zodat je kleren niet meer over de grond vliegen, snel en gemakkelijk je kleding kwijt, zonder dat deze zich begint op te stapelen.

Bekijk hieronder de beste merken binnen het assortiment van Voordeeldrogisterij als het gaat om opbergen met goedkope opberg accessoires!

Heren opbergdoos 36x21x13 cm

Heb je ook geen zin om elke paar schoenen weer opnieuw te moeten zoeken? Met deze opbergdoos wordt dat geen probleem meer! Je kunt alles overzichtelijk maken en goed organiseren. Naast schoenen kunt er ook andere spullen in kwijt! Bestel deze goedkope opbergdoos nu bij voordeeldrogisterij.nl

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh