Terug

Tandenborstels (54)

Filters

Tandenborstels kopen bij Voordeeldrogisterij

Wil jij een nieuwe tandenborstel kopen maar weet je niet wat voorn een? Voordeeldrogisterij heeft veel verschillende soorten tandenborstels. Een tandenborstel is er in allerlei verschillende vormen, afmetingen en stijlen. Wij hebben voor iedereen de beste tandenborstel.

Wij verkopen tandenborstels voor een goedkope prijs maar wel van goede kwaliteit. Zo verkopen wij o.a. Oral B en Colgate.

Goedkope tandenborstels zijn te verkrijgen bij Voordeeldrogisterij.

Kindertandenborstel

Wij van voordeeldrogisterij hebben veel kindertandenborstels in ons assortiment. Kinderen willen altijd een leuke kindertandenborstel en daarom hebben wij veel verschillende soorten, zo is er voor ieder kind een mooie kindertandenborstel. Voor de allerkleinsten hebben we ook een tandenborstel:

-          Jordan Tandenborstel - Step By Step Baby 0-2 jaar

Deze tandenborstel is geschikt voor kinderen tot en met twee jaar. Baby’s hebben vaak geïrriteerd tandvlees. De handgreep kan daarom worden gebruikt als bijtring. De tandenborstel heeft een korte nek waardoor de tandenborstel niet te diep in de mond kan komen. De tandenborstel heeft zachte haren waardoor het poetsen geen pijn doet.

Als de kinderen boven de 2 jaar zijn hebben we tandenborstels van twee tot en met zes jaar. Een voorbeeld van een kindertandenborstel van twee tot en met zes jaar is:

-          Colgate Tandenborstels Kids - Vanaf 2-6 jaar

Als ze boven de zes zijn, hebben we tandenborstels vanaf zes jaar. Zo is er voor alle leeftijden de beste tandenborstel. De kindertandenborstels die we hebben voor kinderen vanaf zes jaar zijn:

-          Colgate Tandenborstels Kids - Vanaf 6 jaar - prinses

-          Wilko Tandenborstel - Medium Kids 1 stuk

-          Colgate Tandenborstels Kids - Vanaf 6 jaar - Spiderman

Oral b aanbieding

Voordeeldrogisterij heeft altijd de beste tandenborstel in de aanbieding. Zo heb je altijd goedkope tandenborstels. Zo ook de Oral b tandenborstels. De tandenborstels die onder de Oral b aanbieding vallen zijn:

-          Oral B fluocaril reistandenborstel

-          Oral-B tandenborstel - Classic 3-Effect 40 Medium

-          Oral-b Prothese Tandenborstel

-          Oral-B tandenborstel - Pro Expert Multi Protection Flexibel - 1 Stuk

-          En nog véél meer!

Wil jij de beste tandenborstel van Oral b ? De beste Oral b tandenborstels vallen onder de Oral b aanbiedingen. De tandenborstels die onder de Oral b aanbieding vallen zijn van goede kwaliteit zoals je gewend bent van Oral b.

Beste tandenborstel

Voordeeldrogisterij heeft de beste tandenborstel voor jou in het assortiment! Maar waar moet je nou opletten bij het kopen van de beste tandenborstel? De tandheelkundigen raden een zachte tandenborstel aan om tandplak en etensresten van je tanden te verwijderen. Een tandenborstel met een kleine kop heeft de voorkeur omdat je daarmee alle delen in de mond kunt bereiken. De beste tandenborstel is een tandenborstel die bij je mond past en waarmee je alle tanden gemakkelijk kunt bereiken.

Goedkope tandenborstels

Wil jij een goedkope tandenborstel van goede kwaliteit? Niemand wilt veel geld uitgeven aan een tandenborstel, daarom ben je bij ons aan het goede adres. Voordeeldrogisterij.nl verkoopt alleen maar goedkope tandenborstels, maar wel van goede kwaliteit. De beste tandenborstels voor een goedkope prijs zijn te verkrijgen bij Voordeeldrogisterij.nl.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh