Terug

Vitaminen en Mineralen (80)

Filters

Vitamine D, vitamine B en andere vitamine supplementen voor lage prijzen

In onze moderne samenleving is niet altijd even gemakkelijk om dagelijks een uitgebalanceerd voedingspatroon te volgen en daarbij alle benodigde vitaminen en mineralen in de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Voordeeldrogisterij heeft een groot assortiment aan multivitaminepillen en vitaminetabletten, die zorgen voor een juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen.

In ons assortiment hebben we onder andere de volgende vitamine supplementen:
- Vitamine B
- Vitamine B6
- Vitamine C
- Vitamine D
- Multivitamine
- En meer vitamine supplementen

Vitamine D

Vitamine D is een erg belangrijke vitamine. Samen met calcium zorgt het voor sterke botten en beïnvloedt vitamine D de spierfunctie. Ook heeft Vitamine D invloed op de hersenwerking.

Bij tekort aan vitamine D zijn er bepaalde symptomen die kunnen optreden:

- Tekort aan energie
- Zwakkere botten
- Spierpijn
- Angstaanvallen
- Hyperventilatie
- Krampen
- Bij langdurig tekort aan vitamine D kunnen zelfs hartproblemen ontstaan

Op Voordeeldrogisterij verkopen we Vitamine D supplementen. Zo verkopen we namelijk de Lucovitaal vitamine D tabletten. De Lucovitaal Supplementen Vitamine D3 zijn capsules met Vitamine D, dit verhoogt de opname van kalk in de botten en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. De inname van Vitamine D wordt aanbevolen voor mensen met een donkere huidskleur, mensen die niet veel buiten komen, zwangere vrouwen, vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 70 jaar. 1 maal daags 1 capsule tijdens de maaltijd innemen met een glas water.

Vitamine B

Vitamine B is een verzamelnaam voor 8 verschillende vitamines. Namelijk: thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B8), foliumzuur (B11) en cobalamine (B12).
Deze vitamines hebben allemaal een specifieke werking in het lichaam. Vitamine B zijn te vinden in bepaalde voedingsmiddelen.
Vitamine B2, B3, B5, B6, B11 en B12 stimuleren bij het geven van extra energie bij vermoeidheid/moeheid. Vitamines B1, B2, B3, B6, B8 en B12 helpen de normale werking van het zenuwstelsel. Vitamines B1, B3, B6, B8, B11 en B12 dragen bij aan de mentale kracht en zijn goed voor het geheugen en uw concentratievermogen. Vitamine B8 is goed voor de haren en stimuleert bij het gezond houden van de huid.

Zo verkopen we de Lucovitaal Supplementen - B12 Vitamine One a Day 1000mcg 60 tabletten

Lucovitaal B12 Vitamine 1000mcg met een lekkere kersensmaak helpt vermoeidheid te verminderen en is goed voor geheugen en concentratie. Vitamine B12 helpt om vermoeidheid te verminderen en is van belang bij de aanmaak van rode bloedcellen. Ook ondersteunt deze vitamine het afweersysteem van het lichaam en is het gunstig voor uw geestelijke balans. Tevens heeft het een gunstige werking op het zenuwstelsel en is het goed voor geheugen en concentratie. Vitamine B12 bevindt zich in vlees, vis, zuivel en eieren. Voor vegetariërs wordt het aangeraden om extra vitamine B12 te nemen.
Bij tekort aan deze vitamines zijn het slikken van tabletten een handige oplossing. Op Voordeeldrogisterij hebben we een groot aanbod aan Vitamine B tabletten.

Multivitamine

Op Voordeeldrogisterij vind je veel multivitamines in ons assortiment. Deze producten bevatten meerdere vitamines zoals Vitamine C, D, E, K en ook vooral vitamine B. Dit zorgt voor veel specifieke werkingen.

De producten van Voordeeldrogisterij bieden uitgebreide, structurele en dagelijkse ondersteuning. Het bevat een zeer hoge dosering Vitamine B complex. Daarnaast zijn de multivitamines rijk aan Vitamine C, D, E en K. Ook bevatten de multivitamines diverse mineralen, zoals zink, calcium en magnesium.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh