Terug

Wafelijzer (10)

Filters

Wafelijzers

Een wafelijzer is een keukengerei dat gebruikt wordt om wafels mee te maken. Het is doorgaans een metalen klem waartussen het deeg voor de wafel wordt geklemd. Door het wafelijzer te verhitten en door het patroon op het ijzer krijgt de wafel zijn karakteristieke (vaste) vorm. Tegenwoordig worden de ijzers gewoonlijk elektrisch verhit, maar vroeger werden ook ijzers verkocht die als opzetstuk op een potkachel werden geplaatst, in het gat dat was bestemd voor de ketel met warm water.

Camry CR 3047 Contactgrill, 3-in-1 XXL - 1600-2500W

Met deze multifunctionele contactgrill kun je allerlei dingen doen! Een warme sandwich als ontbijt? Gegrilde groenten als bijgerecht bij het avondeten? Of misschien zoete wafels als toetje? Klik de juiste verwisselbare grillplaten erin en het is allemaal mogelijk, en met een maximumvermogen van 2500W kun je er vanuit gaan dat het zelfs wafels goed gaar worden. De platen zijn voorzien van een antiaanbaklaag, het handvat blijft altijd veilig koel en het apparaat staat stevig op rubberen voetjes. Met de twee controlelampjes weet je altijd wanneer het apparaat klaar voor gebruik is.

Adler Multifunctioneel Bakapparaat 5 in 1- AD 3040

Het multifunctionele bakapparaat ADLER AD 3040 combineert vijf functies in één machine! Je hoeft je niet af te vragen of een grill of een wafelijzer thuis nuttiger zal zijn! Door te beslissen om dit product te kopen, bieden we onszelf maar liefst vijf verschillende apparaten verborgen in één bakapparaat!

Multifunctionaliteit en efficiëntie

Deze keer hoef je jezelf niet te beperken! Hoe vaak hebben we te maken gehad met de keuze van welk apparaat we wilden kopen en welke thuis nuttiger zijn? Is een deel van de familie dol op toast en wilt u af en toe de "notenkoekjes" smakken? Wij hebben de perfecte oplossing! Ons apparaat combineert niet twee of drie, maar vijf van de meest populaire bakfuncties! Het apparaat is uitgerust met driehoekige platen voor broodjes gemaakt van toastbrood. Warm ontbijt in een paar momenten voor elk familielid! Voor traditionalisten raden we rechthoekige borden aan waarmee u traditionele broodsandwiches kunt bereiden. Bovendien is er een contactgrill voor dubbelzijdig grillen, wat handig is op elk feest, niet alleen in de zomer! Voor de jongsten en volwassenen die van snoep houden, zijn er borden die bakwafels mogelijk maken. En de vorm voor het bakken van koekjes in de vorm van noten is een complete bonus. Wie herinnert zich die heerlijke snoepjes niet! Dankzij zo'n grote selectie vindt elk lid van het huishouden iets interessants! Het einde van saaie diners en ontbijt!

Veiligheid en gemakkelijk te gebruiken.

Met zoveel functies lijkt het gebruik van dit apparaat ingewikkeld. Niets meer mis! Borden met antiaanbaklaag helpen om broodjes en koekjes heel snel en efficiënt te bereiden. Een koele handgreep helpt onbedoelde brandwonden voorkomen. Met twee stroom- en achtergrondbedieningselementen op een zichtbare plaats kunt u de werking van het apparaat regelen. Stabiele en antislip rubberen voetjes voorkomen dat het apparaat op het aanrecht beweegt. Het apparaat is uitgerust met een eenvoudig vergrendelingssysteem met achterplaten en bescherming tegen oververhitting, zodat het zelfs in aanwezigheid van de jongste kan worden gebruikt. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de tosti-ijzer rechtop te bewaren, wat nog meer ruimte in onze keuken bespaart!

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh