Terug

Luchtverfrissers (93)

Filters

A-merk luchtverfrissers zoals Ambi Pur, Airwick en Glade extra voordelig

Heeft u last van nare luchtjes in huis? Met de luchtverfrissers van Voordeeldrogisterij.nl verwijder je deze nare luchtjes! Verschillende A-merken zoals Ambi Pur, Airwick, Airpure en Brise. Een zeer scherpe prijs voor luchtverfrissers, extra voordelig!
Luchtverfrissers zijn de ideale oplossing tegen nare geurtjes. In het assortiment van Voordeeldrogisterij vind je de beste producten voor de laagste prijzen. Zo verkopen we onder andere luchtverfrissers, automatische luchtverfrissers, navulling luchtverfrissers, geurstokjes, auto luchtverfrisser en meer!

In ons assortiment vind je de beste merken en producten:
- Ambi Pur luchtverfrisser
- Ambi Pur navulling
- Airwick luchtverfrisser
- Glade luchtverfrisser
- Brise luchtverfrisser
- Automatische luchtverfrissers
- Auto luchtverfrissers
- En nog veel meer

Luchtverfrissers extra voordelig

Met luchtverfrissers verwijder je de nare geurtjes. Luchtverfrissers kun je gebruiken voor in je toilet maar ook in andere ruimtes zoals je woonkamer, slaapkamer, hobbyruimtes of vochtige ruimtes. Luchtverfrissers verwijderen bedompte of muffe lucht in vochtige ruimtes.
In een badkamer is een luchtverfrisser onmisbaar. Het zorgt voor een frisse geur en het verwijdert onprettige geurtjes.
Op Voordeeldrogisterij verkopen we heerlijke luchtverfrissers voor de laagste prijzen. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel snel je luchtverfrissers.

Ambi Pur luchtverfrissers

In ons assortiment zijn er veel Ambi Pur luchtverfrissers te vinden. Ook heeft het merk Ambi Pur veel auto luchtverfrissers in het assortiment. Ambi pur bevat echte parfum dat frisheid en een aangename geur in uw huis met slechts een druk zal geven.

Met de Ambi Pur Auto Luchtverfrissers Compleet 2x8 ml heb jij alles wat je nodig hebt.
Iedere onaangename geur verdwijnt uit je auto-interieur. De regelbare houder kan eenvoudig in het ventilatierooster van de auto geplaatst worden. Elke vulling gaat ongeveer 45 dagen mee.

Ook hebben we in ons assortiment veel Ambi Pur navullingen. Deze Ambi Pur navullingen zijn te gebruiken voor in de auto. Neem snel een kijkje in ons assortiment aan de heerlijkste geurtjes aan auto luchtverfrissers en Ambi Pur navullingen.

Airwick luchtverfrissers

Met Airwick luchtverfrissers ruikt je huis continu uitnodigend. Laat een ruimte snel en gemakkelijk heerlijk ruiken met Airwick luchtverfrissers, spuitbussen, automatische sprays, continue- en elektrische geurverspreiders. Ze hebben allemaal een heerlijke geur.

Automatische luchtverfrisser

Een automatische luchtverfrisser zie je steeds meer voorbij komen. Ze geven automatisch een geurtje af. Bij elk merk verschilt weer hoe dit werkt, hieronder zie je de merken Airwick en Brise. Voor andere merken neem snel een kijkje in ons assortiment aan de beste luchtverfrissers.

De Airwick automatische geurverspreiders:
- Verspreid zestig dagen lang op de laagste stand continu een fris parfum door je woning.
- Neutraliseert geuren en geeft je woning een frisse geur.
- Op te hangen aan de muur of te plaatsen op een wandrek of kast.
- Zelf keuze uit drie intensiteitsniveaus
- Tot 2400 verstuivingen per navulling

De Brise automatische geurverspreiders:
- Gaat automatisch in slaapstand gedurende 20 minuten na een verstuiving
- Krijgt een extra boost als je op de knop drukt
- Scant automatisch om het uur naar bewegingen en voorziet de kamer van een dosis parfum als de spray beweging detecteert.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh