Terug

Lijm (22)

Filters

Voordelig online lijm kopen bij voordeeldrogisterij.nl

Heeft u een vaas laten vallen en wilt u deze vast lijmen? Of wilt u met uw kinderen even knutselen, bent u een fanatieke klusjesman? Bestel uw lijm naar keuze voor een super voordelige prijs op voordeeldrogisterij!

Wanneer welke lijm gebruiken?

Lijm is een van de oudste verbindingstechnieken om materialen aan elkaar te hechten. Het voordeel van lijm is dat je het op een voorwerp kunt smeren en het ergens tegenaan plakt, bij lassen en solderen is hitte nodig om iets te landen binden. Wanneer je de juiste lijm gebruikt bij de juiste materialen is het een duurzaam, sterk en makkelijke verbinding. Het wordt ook niet voor niets wereldwijd gebruikt! Verschillende soorten lijmen met verschillende functies en variërende merken, dit is allemaal te verkrijgen bij voordeeldrogisterij.nl. Met keuzes uit houtlijm of secondelijm om lastige dingen snel vast te laten plakken. Ook zijn er knutsellijmen tekoop voor verlijmen van papier of bijvoorbeeld karton. Deze knutsel lijm bevat een speciale tube die niet scheurt en ook niet smeert. Het is witte lijm en droogt doorzichtig op. Kinderen zouden er dus ook goed mee overweg kunnen zonder alles onder te smeren. Op voordeeldrogisterij.nl zijn zowel lijmen beschikbaar voor de klusjes man als voor de hobbyist en knutselaar.

Secondelijm

Secondelijm is een kleurloze lijm op basis van cyanoacrylaat, de lijm kan in enkele seconden een verbinding maken. Secondelijm is in verschillende varianten te verkrijgen, meestal heel dun vloeibaar maar er zijn ook wat dikkere varianten. Het stofje in de lijm reageert op het vocht wat op het contactoppervlak zit. Aangezien er ook vocht op de huid zit wordt er aangeraden om huidcontact te vermijden. Op de site is een ruime aanbod van secondelijm met leuke aanbiedingen! Met secondelijm kan je veel verschillende voorwerpen aan elkaar lijmen of maken. Denk bijvoorbeeld aan een stuk porselein of een bloempot, met een beetje secondelijm kan je dit makkelijk weer in elkaar zetten.

Bison lijm

Op voordeeldorgisterij.nl worden veel verschillende soorten Bison lijm verkocht, van seconde lijm in tubes tot lijmstiften. Bison biedt krachtige lijmen voor veel voorkomende lijm klusjes in huis. De meeste lijmen zijn transparant en waterbestendig, ze bieden een sterke en langdurige lijmverbinding. Geschikt voor binnen en buiten. Bison lijm geeft zichzelf de status voor kwaliteit en innovatie te staan, dit valt goed terug te zien tijdens het gebruik van deze lijmen. Ook is het merk Bison druk bezig met duurzaamheid en milieuvriendelijk te werk te gaan. Dit is tegenwoordig ook veel aan de orde en kan doorslaggevend zijn tijdens het kiezen van uw lijm. Bent u dus opzoek naar een sterke lijm die goed werkt en ook nog is duurzaam is? Bestel op Bison lijm voordelig op voordeeldrogisterij.nl.

Uhu Lijm

Stevige goed werkende lijm van het merk Uhu, ook deze worden verkocht op de website. Er worden onder andere kleefpads verkocht, verschillende “alleslijm” maar ook lijmstiften. Veel van deze lijmen zijn goed geschikt voor binnen en ook buiten. De meeste lijmen zijn waterbestendig en kunnen goed tegen kou, maar ook UV straling is geen probleem voor deze lijmen. Neem een kijkje op de lijm pagina en ontdek de veel verschillende Uhu lijmen die tekoop staan voor een mooie voordelige prijs.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh