Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Julia, 31 mei 2023

Kamperen deze zomer? Dit zijn de must-haves

Kamperen, gezellig knus in een tentje, een heerlijk zonnetje en een strakblauwe lucht. Kamperen is altijd al een hele populaire manier van vakantie vieren geweest. Maar wat heb je nou exact nodig om te kamperen? Wij hebben een lijst samengesteld met producten die handig/belangrijk zijn om mee te nemen tijdens het kamperen. Deze kampeerspullen zijn ook verkrijgbaar bij de Voordeeldrogisterij.

Zaklamp of hoofdlamp 

Het is natuurlijk hartstikke vervelend wanneer je je spullen niet kunt vinden, of wanneer je naar het toilet moet in de nacht. Zorg er daarom voor dat je een zaklamp of een hoofdlamp meeneemt. Vergeet ook geen batterijen mee te nemen of kies voor een oplaadbare lamp. De Voordeeldrogisterij verkoopt voordelig oplaadbare zaklampen.

Kampeerstoelen en -tafel

Comfortabele kampeerstoelen waar je lekker op neer kunt ploffen en een stabiele kampeertafel kunnen het kamperen veel gemakkelijker maken. Je kunt met zijn allen gezellig avondeten en spelletjes spelen. Ook kun je natuurlijk gewoon ontspannen. De Voordeeldrogisterij verkoopt handige inklapbare stoelen die je gemakkelijk mee kunt vervoeren op vakantie.



Draagbaar kooktoestel en kookgerei

Wanneer je ervoor kiest om zelf te gaan koken is het belangrijk dat je zelf een kooktoestel meeneemt. Ook zijn snijplanken, pannen en potten onmisbaar. De Voordeeldrogisterij verkoopt meeneembare elektrische kookplaten. Superhandig om mee te nemen wanneer je gaat kamperen.

Koelbox

Lekker koud drinken, daar houden we allemaal van tijdens een hete zomer. Ook is het handig om bijvoorbeeld vleeswaren voor op brood koel te houden. Een koelbox is dus essentieel. Bij de Voordeeldrogisterij zijn er ook handige koelboxen voordelig verkrijgbaar.

Anti-Muggen

Niets is vervelender dan om onder de rode muggenbeten te zitten. Neem bijvoorbeeld een Anti-muggenlamp mee om muggen te verjagen. Ook kun je waxinelichtjes en fakkels meenemen.

Insectenwerend middel

Kamperen in de natuur betekent vaak dat je te maken krijgt met insecten. Een insectenwerend middel, zoals een muggenspray of -lotion, kan helpen om vervelende beten te voorkomen.

Extra dekens

Er kan natuurlijk een groot temperatuurverschil zijn zodra het nacht wordt. Zorg ervoor dat je genoeg dekens meeneemt voor als het wel erg fris wordt. Bij Voordeeldrogisterij hebben wij veel verschillende dekbedden en fleecedekens voor een hele voordelige prijs.

EHBO-kit

Het is altijd verstandig om een EHBO-kit mee te nemen tijdens het kamperen. Vul het met verbandmiddelen, pleisters, pijnstillers, ontsmettingsmiddelen, insectenwerende middelen en andere benodigdheden voor noodgevallen. Alles voor eventuele verwondingen/noodgevallen kunt u hier voordelig bestellen.

Reparatiemateriaal

Of het nu slecht weer is, een scheerlijn kapot gaat of de stroom uitvalt, het is belangrijk om een handige opbergdoos met reparatiemateriaal bij je te hebben. Denk hierbij aan items zoals duct tape, kabelbinders, touw, een zakmes, een (opgeladen) powerbank, een hamer en extra haringen. Met deze items ben je goed voorbereid om onverwachte situaties aan te pakken en eventuele reparaties uit te voeren tijdens het kamperen.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking