Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Julia, 21 oktober 2020

Verzorg voordelig uw huid/haar tijdens de herfst!

Verzorg voordelig uw huid/haar tijdens de herfst!

Uw huid en haar reageert anders op het klimaat als dat het doet in de zomer. U kunt merken dat uw huid wat vettiger word. Of dat uw haar wat pluiziger word. Dit komt door de verandering van klimaat. In de zomer krijgt u veel meer zon en is de luchtvochtigheid anders. Deze veranderingen van klimaat kunnen invloed hebben op uw huid. Om dit voorkomen zijn er verschillend producten die u kunt gebruiken. Bij Voordeeldrogisterij.nl bent u het voordeligst uit, want persoonlijke verzorging hoeft niet duur te zijn.

Nu het kouder word gaan we ook steeds meer binnen zitten. Wist u dat radiatoren slecht zijn voor uw huid? Om veranderingen in temperatuur te bestrijden, gebruiken de meeste van ons radiatoren en airconditioners om een comfortabel klimaat te bereiken. Helaas heeft het een slechte invloed op onze huid. Warme lucht verlaagt de luchtvochtigheid waardoor onze huid uitdroogt. Hetzelfde geldt voor koele lucht, wat weer kan zorgen voor een geïrriteerde en schilferige huid. Voorkom dit nu en zit toch lekker warm bij de verwarming door de producten te gebruiken van Voordeeldrogisterij.nl.

Naturfarm Face & Body Scrub Amber - 200 ml

Een heerlijke scrub voor uw gezicht en lichaam, zodat uw huid aanvoelt als een babyhuidje. Een van de belangrijkste ingrediënten in deze scrub is amberpoeder, het zorgt dat de huid zachtjes ex folieert zonder dat de huid beschadigd wordt. Ook is er ananas toegevoegd, die werkt als een enzymbooster, welke het verschilfer proces sneller maakt. De scrub bevat ook tara, dat ervoor zorgt dat vocht aan de huid wordt toegevoegd, en de natuurlijke vochtbalans van uw huid recreëert.

Glamza Gezichtsmasker Peel Off - + Blikje Tandenwitkit

Een gereinigde huid zonder mee-eters en uw tanden een stuk witter met deze set van Glamza! Ideale set zodat u in 1 keer tanden kunt bleken én mee-eters verwijderd. Het peel-off masker reinigt uw huid en verwijderd mee eters. Doffe oppervlaktecellen, mee-eters en onzuiverheden worden verwijderd. Elimineer direct overtollige olie. Gebruik het masker op alle probleemgebieden zoals: neus, kin, voorhoofd en rug. De tandenwitkit is 100% natuurlijk en komt in een mint smaak. De kit is veilig gemaakt met natuurlijke actieve kool en kokosnootschaal. De veiligste manier voor het bleken van tanden en onmiddellijk vlekken, gifstoffen en tandenplak te verwijderen.

Wella Professionals Brilliance Colour Protection Serum 60 ml

Wella Brilliance kleur beschermend serum. Het serum helpt het gekleurde haar te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Wella Brilliance Color Protection Serum is verrijkt met abrikozenolie. Het trekt in tegenstelling tot haarolie niet in het haar maar legt een beschermend laagje aan op het haar. Vandaar dat een serum heel geschikt is voorafgaand aan de hittestyling met föhn of stijltang. Dit glansserum van Wella sealed jouw haarkleur en maakt je haar glad. Geef het haar een schitterende glans met dit Brilliance Serum. De verpakking bevat 6 tubes van 10 ml. Met deze fijne kleurbeschermers geniet je nu nog langer van je net gekleurde haar!

Andrelon Serum Keratine Repair - 75 ml

Zorg ervoor dat uw beschadigde haar extra stevigheid en een stuk meer glans krijgt met de serum-olie. Keratine is een eiwit dat van nature in uw haar zit en zorgt voor extra stevigheid en glans. Wanneer uw haar beschadigd is, verliest deze keratine. Het resultaat is gezond en glanzend haar dat eenvoudig in model te brengen is.

Zie alle verzorgingsartikelen op Voordeeldrogisterij.nl voor nog veel meer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking