Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Tiamo, 1 september 2020

Het hele jaar door FIT

Het hele jaar door FIT

Maanden thuiszitten is niet niks. Vanuit huis werken, bijna nergens naar toe kunnen, sportscholen dicht. Noem maar op! Gelukkig zijn die tijden voorbij en is alles weer open. Wilt u van uw kilootjes af? Of gewoon weer lekker gaan sporten om weer fit te worden? Juist afslanken of toch weer aansterken?

Het ruime aanbod van Voordeeldrogisterij aan afslank en sportproducten gaan u daarbij helpen. Van afslankkleding tot sportattributen. Voordeeldrogisterij heeft alles om u weer topfit te krijgen. Neem gerust een kijkje tussen het assortiment van Voordeeldrogisterij. Hieronder vindt u een paar producten die wij onder andere verkopen en van pas kunnen komen!

Lanaform Mass & Slim Legging - Maat S

Wilt u een comfortabele legging voor het sporten? De Mass & Slim legging van Lanaform werkt op twee manieren. De legging geeft u onmiddellijk een gecorrigeerd figuur, waardoor de billen, buik en dijen smaller lijken en op een comfortabele manier worden ondersteund. Op lange termijn zorgt de legging voor het tegengaan en verminderen van cellulitis, een veel voorkomend probleem bij vrouwen. De legging heeft Toermalijn bolletjes die de warmtetoevoer bevorderen en een micromassage geven. Dit zorgt ervoor dat de doorbloeding in vetcellen toeneemt en cellulitis wordt verholpen. Zeg cellulitis vaarwel met de Lanaform Mass & Slim legging. Uw kunt deze legging aan bij het sporten of onder uw alledaagse broeken dragen. Alleen in maat S verkrijgbaar!

Figuurcorrigerend Dameshemd Maat S - Beige 

Met dit figuurcorrigerend dameshemd ziet u er een stuk slanker uit. Dit hemd geeft direct een goede werking. Het shirt zit als een stevige tweede huid die uw buikje en andere oneffenheden direct verbergt. Uw bovenlichaam ziet er meteen een stuk slanker uit. Het corrigeert en ondersteunt uw taille, rug en borsten. Door het slanke ontwerp wordt de buik op mooie en comfortabele wijze strak getrokken. Verkrijgbaar in de kleuren beige en wit. Ook in meerdere maten te bestellen. S t/m XL. Koud wassen om de vorm te behouden.

Wonder Core - Balance Ball

De Wonder Core Balance Ball is een zeer veelzijdig fitness accessoire. Deze halve bal heeft meerdere functies. Je kunt met deze fitnessbal werken aan je balans, je core stabiliteit en je spierkracht! Bovendien is de balanstrainer aan beide zijden te gebruiken, waardoor je veel variatie in je training kunt aanbrengen.

De Wonder Core Balance Ball wordt geleverd met twee weerstandsbanden waarmee jij je workout extra dynamisch maakt. Maak je training intensief en uitdagend met deze Balance Ball!

Wonder Core Latex Band 0,5 mm - Paars

De Wonder Core Latex Banden zijn ideaal om elke workout zonder materiaal uit te kunnen voeren. Door middel van deze banden traint u intensiever en makkelijker uw armen, benen en heupen. De latex banden zijn gemaakt van latex waardoor de trainingsmogelijkheden eindeloos zijn. Populaire oefeningen met de banden zijn: de band arm curl, overhead extension en de squat. Daarnaast zijn de latex banden geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zowel beginners als gevorderden. De banden zijn in verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Paars (0,5 mm), oranje (0,25 mm) rood (0, 35 mm) en groen (0,4 mm).

Neem gauw een kijkje tussen de Sport & Afslank artikelen voor nog veel meer!

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking