Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Door Shania, 3 maart 2020

Vitamine voor een betere weerstand!

Vitamine voor een betere weerstand!

Elke dag krijgen we invloeden van buitenaf. Door afweersystemen kan ons lichaam hier weerstand tegen bieden. Vitamines spelen een rol bij de weerstand. Zo zorgen vitamines ervoor dat het lichaam beschermd wordt tegen verkoudheid en griep.
Een van de bekendste weerstandsvitamine is vitamine C.

Hoe hou je je immuunsysteem goed?

Gezond en gevarieerd eten en om de zoveel tijd bewegen helpen je al een eindje verder. Ook voldoende slapen, alcohol- en rookgebruik minderen. Het is belangrijk om te zorgen voor hygiëne, omdat dit invloed kan hebben op je weerstand. Daarom is het belangrijk om je handen vaak te wassen.

Waar is vitamine C goed voor?

Voor een goede weestand is vitamine C de bekendste. Het is een antioxidant en zorgt dat lichaamscellen worden beschermd tegen invloeden vanaf buiten. Na een fysieke inspanning heeft deze vitamine ook een positief effect op de weerstand. Ook bevordert vitamine C de opname van IJzer, wat ook het immuunsysteem ondersteund. Voor een extra Vitamine C boost kan je supplementen innemen!

We hebben hier een aantal Vitamine C tabletten voor je op een rijtje gezet

Swisse Ultiplus Vitamine C - 60 Tabletten

De vitamine C tabletten van Swisse zorgen voor vermindering van vermoeidheid, draagt bij tot het immuunsysteem en vorming van collageen. De stevigheid van je huid wordt ondersteunt. Het is aanbevolen om 1 tablet per dag in te nemen.

Davitamon Multivitaminen - Vitamine C Time-Release 42 Tabletten

De tabletten van Davitamon bevatten een hoge dosering vitamine C met vitamine D, selenium en zink. De hoge dosering vitamine C zorgt voor een positief effect op weerstand bij lichamelijke inspanning. De vitamine C, D, selenium en zink ondersteunen de afweer en helpen het natuurlijke afweersysteem van lichaamscellen.

Roter Vitamine C Extra 1000mg Bruistabletten - Citroen 2x20 Stuks

De bruistabletten vitamine C zorgt de weerstand te verhogen en helpt het natuurlijk afweermechanisme van het lichaam. Het zorgt dat opname van ijzer uit de maaltijd wordt bevorderd. Los 1 tablet per dag op in water, en wanneer deze is opgelost direct opdrinken.

Neem gauw een kijkje tussen ons grote aanbod vitamine tabletten

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking