Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk
Review Logo4.8 @ Google
0
0
Altijd lage prijzen
Vertrouwde verzending via PostNL in NL en BE
Achteraf betalen, lekker makkelijk

Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh - 75 ml

17% sale
Oral B Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh - 75 ml
Productomschrijving
Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh - 75 ml Deze tandpasta bevat 3 voordelen in 1 versterkende en witmakende tandpasta. Doormiddel van de glazuurveilige formule worden de vlekken zachtjes van het tandoppervlak verwijdert. Krijg een frisse smaak in de mond door de muntsmaak.  Een stralend witte lach en een frisse adem zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook tekenen van een goede mondgezondheid. Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fr...

Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh - 75 ml

Deze tandpasta bevat 3 voordelen in 1 versterkende en witmakende tandpasta. Doormiddel van de glazuurveilige formule worden de vlekken zachtjes van het tandoppervlak verwijdert. Krijg een frisse smaak in de mond door de muntsmaak. 

Een stralend witte lach en een frisse adem zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook tekenen van een goede mondgezondheid. Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh biedt precies dat. Met zijn 3-in-1 formule combineert deze tandpasta versterking, witmaking en een frisse adem, alles in één tube van 75 ml. In deze uitgebreide bespreking zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh.

3 Voordelen in 1 Tandpasta

Een van de meest opvallende kenmerken van Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh is dat het 3 voordelen in 1 tandpasta biedt. Dit betekent dat deze tandpasta speciaal is geformuleerd om drie belangrijke aspecten van mondverzorging aan te pakken:

  1. Versterking: De formule is ontworpen om je tandglazuur te versterken en te beschermen tegen slijtage. Dit draagt bij aan de algehele gezondheid van je tanden en helpt bij het voorkomen van tandbederf.

  2. Witmaking: De tandpasta is witmakend en helpt bij het verwijderen van vlekken van het tandoppervlak. Hierdoor krijg je een stralend witte glimlach zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verkleuringen.

  3. Frisheid: Dankzij de toegevoegde muntsmaak biedt deze tandpasta een aangename en langdurige frisheid in je mond. Je kunt genieten van een verfrissende adem gedurende de dag.

Glazuurveilige Formule

Een belangrijk aspect van mondverzorging is het behoud van je tandglazuur, de beschermende buitenlaag van je tanden. Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh is ontwikkeld met een glazuurveilige formule, wat betekent dat het de integriteit van je tandglazuur behoudt terwijl het effectief vlekken van het tandoppervlak verwijdert. Dit zorgt ervoor dat je tanden schoon en wit blijven zonder schade aan je glazuur.

Langdurige Frisheid

De muntsmaak van deze tandpasta zorgt voor langdurige frisheid in je mond. Het is een verfrissende ervaring die je de hele dag een schoon gevoel en een aangename adem geeft. Of je nu 's ochtends je dag begint of 's avonds je tanden poetst voor het slapengaan, deze tandpasta laat je mond fris en schoon achter.

Inhoud en Praktische Verpakking

Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh wordt geleverd in een handige tube van 75 ml. Dit is een ideale maat voor dagelijks gebruik en maakt het gemakkelijk om de tandpasta mee te nemen tijdens het reizen of onderweg. De dop is ontworpen voor nauwkeurige dosering, zodat je de juiste hoeveelheid tandpasta kunt gebruiken zonder verspilling.

Kenmerken:

  • 3 Voordelen in 1: Versterking van tandglazuur, witmaking van tanden en langdurige frisheid.

  • Glazuurveilige Formule: Verwijdert vlekken zonder het tandglazuur te beschadigen.

  • Muntsmaak: Biedt een verfrissende adem en een schoon gevoel.

  • Praktische Verpakking: De tube van 75 ml is perfect voor dagelijks gebruik en reizen.

Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh is de ideale tandpasta voor degenen die op zoek zijn naar een complete mondverzorging in één product. Met zijn 3-in-1 formule biedt het versterking, witmaking en frisheid voor een stralend witte lach en een langdurige frisse adem. Voeg het toe aan je dagelijkse mondverzorgingsroutine en geniet van de voordelen van een gezonde en mooie glimlach.

Inhoud: Oral-B Tandpasta 3D White Arctic Fresh - 75 ml

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking