Terug

Oral B (62)

Filters

Oral-B aanbieding

Oral-B is een mondverzorgingsproducten merk, het merk behoort sinds 2006 bij Procter & Gamble. Oral-B verkoopt allerlei elektrische tandenborstels, handmatige tandenborstels en nog zoveel meer.

In 1950 ontwierp een tandarts uit Californië een nieuwe tandenborstel, hij verkocht die tandenborstel onder de naam ‘Oral-B’. Zijn bedrijf groeide enorm en werd in 1984 overgekocht door Gillette. Eerder had Gillette de Duitse fabrikant van elektrische apparaten Braun gekocht, die een elektrische tandenborstel had ontwikkeld. Uit de samenwerken van Oral-B en Braun kwam in 1987 de eerste elektrische Braun Oral-B tandenborstel op de markt.

Gillette sloot een merchandising overeenkomst voor Oral-B-producten voor de kinderen, zo kwamen er Star Wars- en Muppets-tandenborstels ook verschenen er in 2000 Disney-figuren op de Oral-B-producten voor.

In 2006 werd Oral-B een merk van Procter & Gamble, die verkreeg het door de overname van Gillette.

Bekijk alle Oral-B aanbiedingen op deze pagina of lees hier meer over de verschillende Dixan producten.  

Oral-B producten

Oral-B heeft alles als het gaat over mondverzorgingsproducten, ze verkopen:

-          Elektrische tandenborstel

-          Opzetborstels

-          Manuele tandenborstels

-          Tandenborstels voor kinderen

-          Tandpasta’s en mondwater

-          Floss

De Oral-B-producten helpen bij gaatjes, tandsteen, tandplak, tandvleesproblemen, gevoeligheid, whitening, orthodontist zorg, slechte adem, bescherming van het tandglazuur, sterke tanden en verwijdering van verkleuring.

Elektrische tandenborstel

Oral-B heeft veel verschillende soorten als het gaat over een Oral-B elektrische tandenborstel. Een Oral-B elektrische tandenborstel doet vaak beter zijn werk dan een Oral-B manuele tandenborstel omdat een Oral-B elektrische tandenborstel op plekken kan komen waar een gewone tandenborstel niet bij kan komen. Een Oral-B elektrische tandenborstel zorgt voor schonere en wittere tanden.

Oral-B heeft verschillende lijnen elektrische tandenborstel;

-          Oral-B elektrische tandenborstel Pro

-          Oral-B elektrische tandenborstel SmartSeries

-          Oral-B elektrische tandenborstel Vitality

-          Oral-B elektrische tandenborstel Genius

-          Oral-B elektrische tandenborstel 3D White

-          Oral-B elektrische tandenborstel kinderen

Elektrisch Poetsen

Dat elektrisch poetsen het beste is dat weten ze bij Oral-B als geen ander. De ronde kop van de opzetstukjes van bijvoorbeeld de Oral-B elektrische tandenborstels zijn zo gemaakt dat ze perfect om de tand heen bewegen. Zo verwijder je 100% meer tandplak dan met een gewone tandenborstel. Ook heeft onderzoek aangetoond dat de ronde borstelkopjes door de trillingen en ronddraaiende bewegingen veel effectiever zijn in het verwijderen van tandplak in zijn geheel.

Daarnaast zijn ze extra zacht voor je tandvlees en hebben ze schuin geplaatste borstelharen om perfect tussen de tanden te komen en ultradunne borstelharen voor een extra goede reiniging. De indicatieborstelharen geven aan wanneer het zover is dat je een nieuw opzetstukje moet kopen.

De Oral-B opzetstukjes zijn allemaal ontworpen in samenwerking met tandartsen.

Oral-B heeft een uitgebreid assortiment aan elektrische tandenborstels. De Oral-B Genius is de meest geavanceerde van het stel. De Oral-B Genius heeft bijvoorbeeld een positiedetectietechologie, wat inhoudt dat de tandenborstel weet waar je poetst en ervoor zorgt dat je alle gedeeltes van je mond evengoed poetst.

De ingebouwde druksensor geeft een visuele melding als je te hard drukt op je elektrische tandenborstel zodat je je tandvlees niet beschadigt. De batterij van deze tandenborstels gaat zelfs tot 12 dagen mee! Bijna alle opzetstukjes van van Oral B kunnen op deze Genius: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip en de Ortho Care.

Wat een superhandig extraatje aan het reisetui van deze Oral-B Genius is dat er een USB-poort in zit. Het laadt je tandenborstel en telefoon tegelijkertijd op. Wel zo handig op vakantie.

Mocht je een Oral-B elektrische tandenborstel te duur vinden, let dan goed op hun cashback acties. Oral-B heeft regelmatig een cashback acties met geld teruggeven na aankoop van een elektrische tandenborstel.

Oral-B is niet alleen ontworpen met behulp van tandartsen, maar is ook het nummer één tandenborstelmerk dat door tandartsen wereldwijd wordt aanbevolen. Ontdek voor jezelf het volgende niveau van mondverzorging aangeboden door Oral-B.

Opzetborstels

Ontdek de perfecte opzetborstel voor jouw Oral-B tandenborstel. De opzetborstels voor de Oral-B tandenborstels zijn ontworpen samen met tandartsen voor al jouw behoeften. Alle Oral-B opzetborstels hebben afgeronde borstelharen die zacht zijn voor het tandvlees. Vind jouw perfecte opzetborstel voor jouw Oral-b tandenborstel.

Manuele Oral-B tandenborstel

Oral-B biedt de beste tandenborstel voor je specifieke behoeften op het gebied van mondverzorging. Ook in de gewone Oral-B tandenborstel zijn er verschillende soorten

-          Oral-B tandenborstel 123

-          Oral-B tandenborstel 3D White

-          Oral-B tandenborstel Complete

-          Oral-B tandenborstel Kinderen

-          Oral-B tandenborstel Pro-Expert

Tandenborstels voor kinderen

Als je op latere leeftijd nog mooie en gezonde tanden wilt hebben, is het belangrijk dat je jouw tanden op jonge leeftijd al goed verzorgt. Dat kan met de tandenborstels van Oral-B. Voor kinderen heeft Oral-B gewone Oral-B tandenborstels maar ook Oral-B elektrische tandenborstels. De tandenborstels zien er leuk uit voor de kinderen. De elektrische tandenborstels werken samen met een Disney App, de app leert kinderen om ze 2 minuten te laten poetsen, zoals tandartsen aanbevelen. 90% van de kinderen poetst langer met de Disney App.

Tandpasta’s en mondwater

Oral-B heeft een breed aanbod van tandpasta en mondwater. Zo heeft het alle benodigdheden om je mond schoner en gezonder te maken. Het Oral-B assortiment voorziet in alle mondbehoeften. Oral-B heeft altijd een tandpasta en mondwater die bij jou past!  

Floss

Je tanden flossen is heel goed voor het tandvlees en slecht voor tandplak. Van dagelijkse reiniging tot specifieke reiniging rondom beugels, er bestaat voor iedereen de beste tandfloss uit het Oral-B assortiment.

Waarom Oral-B bestellen bij Voordeeldrogisterij?

Iedereen kent het merk Oral-B, het wordt daarom ook bijna overal verkocht. Maar het is toch het beste om Oral-B te bestellen bij Voordeeldrogisterij. Waarom? Omdat Voordeeldrogisterij altijd een Oral-B aanbieding heeft. Wij snappen namelijk dat je nooit teveel wilt betalen. Oral-B is vaak duurder dan andere merken die tandenborstels verkopen, het is daarom fijn als je Oral-B kunt halen in een Oral-B aanbieding. Bij ons is er altijd een Oral-B aanbieding voor jou! Neem een kijkje op onze site en bestel jouw favoriete Oral-B in de Oral-B aanbieding!

 

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Voordeeldrogisterij.nl 8.9 / 10 - 4521 Reviews @ Kiyoh